ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Φωτιές στην Αττική: Κάηκε το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη

Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο καλλιτέχνη

Χορηγούμενο

Φωτιές στην Αττική: Κάηκε το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη! Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο καλλιτέχνη…

Φωτιές στην Αττική: Κάηκε το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη… Ένα από τα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε την Αττική ήταν και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, είδε τόσο το σπίτι του όσο και τα δέντρα του οικοπέδου του να χάνονται μέσα σε λίγες ώρες εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς.

Πιο συγκεκριμένα, το μόνο που διασώθηκε από την καταστροφική φωτιά ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, το οποίο ο Ζουγανέλης είχε φτιάξει στη μνήμη του πατέρα του, Νικολάου. Το εκκλησάκι, σύμβολο μνήμης και τιμής για τον καλλιτέχνη, κατάφερε να επιβιώσει από τις φλόγες που κατά τα άλλα κατέστρεψαν τα πάντα.

Χορηγούμενο

Το κτήμα, έκτασης 11 στρεμμάτων, ήταν ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του καλλιτέχνη και της οικογένειάς του. Παρείχε ηρεμία και απομόνωση από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα αποτέλεσε το χώρο όπου ο Ζουγανέλης μπορούσε να απολαύσει τη φύση και να χαλαρώσει.

Δείτε επίσης – Συγκλονίζει ο Γιάννης Ζουγανέλης: «O Άγιος Παΐσιος με συμβούλευσε να...»

Η καταστροφή αυτή αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα για τον Γιάννη Ζουγανέλη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς χάθηκε ένας σημαντικός χώρος αναψυχής και οικογενειακής ιστορίας. Ο καλλιτέχνης βρίσκεται δίπλα σε άλλους πυρόπληκτους της περιοχής, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την απώλεια και να συνεχίσει τη ζωή του μετά από αυτήν τη δύσκολη δοκιμασία.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button