EΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Πάτημα Χλανδρίου – Οι τελευταίες λέξεις της Νάντιας που βρέθηκε απανθρακωμένη: «Θανάση καιγόμαστε»

Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω της δύο κόρες

Χορηγούμενο

Φωτιά στο Πάτημα Χλανδρίου – Οι τελευταίες λέξεις της Νάντιας που βρέθηκε απανθρακωμένη: «Θανάση καιγόμαστε, κλείσε»…

Φωτιά στο Πάτημα Χλανδρίου – Οι τελευταίες λέξεις της Νάντιας που βρέθηκε απανθρακωμένη… Οι τελευταίες λέξεις της Νάντιας, μιας 65χρονης εργαζόμενης από τη Μολδαβία, προκαλούν ανατριχίλα. Η γυναίκα έχασε τη ζωή της σε επιχείρηση στο Πάτημα Χαλανδρίου λόγω της πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική. Εργαζόταν επί 20 χρόνια σε βιοτεχνία ανθοστολισμών, έχοντας έρθει στην Ελλάδα μάλιστα με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Δείτε επίσης – Πάτημα Χαλανδρίου: Αυτή ήταν η γυναίκα που βρέθηκε καμμένη σε κτήριο

Χορηγούμενο

Πριν φύγει από τη ζωή, η Νάντια είπε: «Έβλεπα τη φωτιά, πήρα τηλέφωνο έναν συνάδελφο που δεν απάντησε, και μετά πήρα την κοπέλα. Τη ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε, “Θανάση, καιγόμαστε, κλείσε”. Αυτό ήταν το τέλος. Φοβήθηκε… ίσως σκεφτόταν ότι η φωτιά δεν θα μπει μέσα και θα τη γλιτώσει», ανέφερε ένας συνάδελφός της.

Το σημείο όπου βρέθηκε απανθρακωμένη η άτυχη Νάντια

«Τη βρήκαν στο μπάνιο – Στη δουλειά της ήταν άψογη»

Όλη τη νύχτα, ο γιος του ιδιοκτήτη μαζί με πυροσβέστες και επίσης κάποιους υπαλλήλους έψαχναν τη γυναίκα, η οποία βρέθηκε εγκλωβισμένη στην τουαλέτα της βιοτεχνίας.

“Οχτώ η ώρα το βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο ότι δεν έχει πάει η Νάντια στο σπίτι. Εκεί ειδοποιούμε την Αστυνομία. Ήρθαν εδώ μπήκαν μέσα και την βρήκαν μέσα στο μπάνιο. Η απώλειά της μου στοίχισε περισσότερο, παρά το κάψιμο του μαγαζιού. Μου κοπήκαν τα πόδια. Ήταν ένας άνθρωπος ωραίος. Στη δουλειά της ήταν κυρία”, είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Κλέαρχος Σμαραϊδάς.

Χορηγούμενο

Η άτυχη Νάντια εργαζόταν στη συγκεκριμένη βιοτεχνία ανθοστολισμών εδώ και 20 χρόνια. Είχε έρθει από τη Μολδαβία πριν από 25 χρόνια αναζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Το σημείο της τραγωδίας

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η άδεια της 65χρονης

Ειρωνεία της τύχης; Σήμερα ξεκινούσαν οι διακοπές της. Ωστόσο, η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια, κάνοντας αυτό το καλοκαίρι το τελευταίο της.

Η Νάντια έφυγε από τη ζωή στα 65 της, αφήνοντας μάλιστα πίσω της τις δύο κόρες της και τον σύζυγό της στη Μολδαβία, μαζί με τα όνειρα μιας ζωής που χάθηκαν στις φλόγες.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button