ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κόλαση» η Κόνι Μεταξά: «Άναψε» πανηγύρι στα Ιωάννινα με το τσιφτετέλι της

Μοίρασε «εγκεφαλικά» η εντυπωσιακή τραγουδίστρια

Χορηγούμενο

«Κόλαση» η Κόνι Μεταξά: «Άναψε» πανηγύρι στα Ιωάννινα με το τσιφτετέλι της! Μοίρασε «εγκεφαλικά» η εντυπωσιακή τραγουδίστρια…

«Κόλαση» η Κόνι Μεταξά: «Άναψε» πανηγύρι στα Ιωάννινα με το τσιφτετέλι της… Η Κόνι Μεταξά έκλεψε τις εντυπώσεις με τον χορό της σε ένα πανηγύρι στα Ιωάννινα, που έγινε viral. Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok δείχνει την Κόνι να χορεύει με έναν εντυπωσιακό και βασανιστικό τρόπο, αποσπώντας χιλιάδες likes και σχόλια από τους χρήστες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απίστευτο τσιφτετέλι της εντυπωσιακής τραγουδίστριας

@dimitris_smp

Χορηγούμενο

@Konnie Metaxa ioannina ιωαννινα konniemetaxa konniemetaxafp κονιμεταξα konnimetaxa kornaro κορναρω summertour fyp foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitris

Οι θαυμαστές της σχολίασαν την αυτοπεποίθηση και τη χάρη της, κάνοντας το βίντεο ένα από τα πιο συζητημένα στο διαδίκτυο. Η εμφάνισή της στο πανηγύρι ανέδειξε το κέφι και τη ζωντάνια της, καθιστώντας την το επίκεντρο της προσοχής εκείνη τη βραδιά.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Κόλαση η Αγγελική Ηλιάδη: Το «καυτό» τσιφτετέλι και η selfie χωρίς ρούχα στον καθρέφτη, που έβαλαν «φωτιά» στο διαδίκτυο!

Η Κόνι Μεταξά χορεύει με την παρέα της το νέο trend του TikTok στο καράβι

Η Κόνι Μεταξά μοιράστηκε πρόσφατα ένα καινούργιο βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok, στο οποίο χορεύει ένα τραγούδι που έχει γίνει δημοφιλές στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, ενώ ταξίδευε με τρεις φίλους, αποφάσισε να καταγράψει τον χορό τους πάνω στο κατάστρωμα ενός πλοίου. Τοποθετώντας το κινητό της σε μια επίπεδη επιφάνεια, κατέγραψαν την παρέα τους να χορεύει το τραγούδι “Alibi”. Κατά τη διάρκεια του χορού, η Κόνι άρχισε να γελάει και προσπάθησε να σταματήσει την εγγραφή.

Δείτε το βίντεο

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Το ίδιο βίντεο δημοσίευσε και στο Instagram, προσθέτοντας ένα ακόμη από μια δεύτερη προσπάθειά τους. Σε αυτό το δεύτερο κλιπ, η Κόνι Μεταξά χάνει την ισορροπία της και σκοντάφτει, ξεσπώντας πάλι σε γέλια.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button