ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Πασίγνωστη έγγυος ηθοποιός ξυλοκόπησε τον σύντροφό της

Ο άγριος καυγάς σε δημόσια θέα και η σύλληψη

Χορηγούμενο

Σάλος: Πασίγνωστη έγγυος ηθοποιός ξυλοκόπησε τον σύντροφό της – Ο άγριος καυγάς σε δημόσια θέα και η σύλληψη

Σάλος: Πασίγνωστη έγγυος ηθοποιός ξυλοκόπησε τον σύντροφό της… Η ηθοποιός του Disney Channel, Σκάι Τζάκσον, σύμφωνα με το Page Six, συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα με την κατηγορία του ξυλοδαρμού μετά από έντονο καυγά με το σύντροφό της. Η 22χρονη, γνωστή από τη σειρά «Jessie», φέρεται να αντιμετώπισε νομικές συνέπειες στο Universal CityWalk στο Χόλιγουντ, Καλιφόρνια, στις 9 Αυγούστου, όταν η ασφάλεια παρατήρησε τη διαμάχη ανάμεσα σε αυτήν και τον φίλο της.

Ο εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες ανέφερε ότι η ασφάλεια κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενη πως η Τζάκσον είχε σπρώξει το σύντροφό της αρκετές φορές.

Χορηγούμενο

Οι φύλακες κράτησαν το ζευγάρι μέχρι να φτάσουν οι τοπικές αρχές και να εξετάσουν το υλικό… Το οποίο φαίνεται να δείχνει ότι η ηθοποιός τον είχε σπρώξει και δύο φορές μάλιστα.

View this post on Instagram

A post shared by S K A I (@skaijackson)

Χορηγούμενο

Η Τζάκσον κατηγορήθηκε για πλημμεληματική ενδοοικογενειακή βία, παραπέμφθηκε και αφέθηκε ελεύθερη μετά από λίγες ώρες. Η υπόθεση θα εξεταστεί από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του.. Λος Άντζελες για να καθοριστεί εάν οι κατηγορίες είναι βάσιμες.

View this post on Instagram

A post shared by S K A I (@skaijackson)

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Άντρας θύμα άγριας ενδοοικογενειακής βίας: Τον κακοποιούσε φρικτά η γυναίκα του για 20 χρόνια!

Παρά το προφανές υλικό από τη διαμάχη, η Τζάκσον και ο σύντροφός της αρνήθηκαν οποιαδήποτε βίαιη αντιπαράθεση… Δηλώνοντας μάλιστα ότι είναι αρραβωνιασμένοι και περιμένουν παιδί.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button