ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος «λύνει» τη σιωπή του για το διαζύγιο με τη Φωτεινή Ντεμίρη

«Είμαι στα καλύτερά μου σε όλα τα επίπεδα»

Χορηγούμενο

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος «λύνει» τη σιωπή του για το διαζύγιο με τη Φωτεινή Ντεμίρη – «Είμαι στα καλύτερά μου σε όλα τα επίπεδα»

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος «λύνει» τη σιωπή του για το διαζύγιο με τη Φωτεινή Ντεμίρη… Όλα όσα αποκάλυψε: Ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος, μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιό του από τη Φωτεινή Ντεμίρη. Το ζευγάρι, που υπήρξε μαζί για 30 χρόνια, αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, αφήνοντας έκπληκτους τους θαυμαστές και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γρηγορόπουλος εξήγησε τους λόγους για αυτή τους την απόφαση αλλά κι ατο πως είναι σήμερα μετά το ξαφνικό διαζύγιό τους.

Χορηγούμενο

View this post on Instagram

A post shared by ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ (@harrygrigo)

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Διαζύγιο «βόμβα»: Χώρισε αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το «Ναυάγιο»!

Τι έχει αλλάξει στη ζωή του μετά τον χωρισμό;

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος είπε στο περιοδικό Λοιπόν: «Θα σου φανεί αστείο αλλά δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Με τη σύζυγό μου έχουμε μία πολύ βαθιά σχέση και επικοινωνούμε ουσιαστικά».

Και όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, εκείνος απάντησε… «Τι σημαίνει να ξαναφτιάξω τη ζωή μου; Τη ζωή μου την έχω φτιαγμένη πολύ καλά και είναι στα καλύτερά της. Κι εγώ είμαι στα καλύτερά μου, σε όλα τα επίπεδα. Και προσωπικά και κοινωνικά και επαγγελματικά. Απλώς με θλίβει καθημερινά η χώρα που ζω. Έχω μάθει να ζω σαν… UFO, σαν πολίτης μιας προηγμένης ευρωπαϊκής χώρας και έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου να ζουν. Όπως καταλαβαίνεις αυτός είναι αγώνας».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button