ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα του ιστορικού τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο

Αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο «Under The Stars»

Χορηγούμενο

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα του ιστορικού τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο… Αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο «Under The Stars»!

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα του ιστορικού τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο… Το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα μείνει στην ιστορία, καθώς θα διεξαχθεί στο εμβληματικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Δείτε επίσης – Παναθηναϊκός – «Τρελάθηκε» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Στο ΟΑΚΑ το πιο ακριβό γυάλινο παρκέ! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν ενώπιον 35.000 φιλάθλων, καθώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟΡ εξάντλησαν τα εισιτήρια σε μόλις 35 ώρες.

Δείτε επίσης – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η καλλονή κόρη του, Δέσποινα, η εντυπωσιακή σύζυγος, Ιωάννα και οι εταιρείες που ελέγχει!

Το εντυπωσιακό αυτό επίτευγμα ανάγκασε την Euroleague να υποκλιθεί στους υποστηρικτές των Πρωταθλητών Ευρώπης. Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη (14/08) τις ημερομηνίες καθώς επίσης και τις ώρες διεξαγωγής των δύο ημιτελικών αναμετρήσεων.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Ο Παναθηναϊκός απέκτησε «σπίτι»: Το ΟΑΚΑ «βαπτίζεται» «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στις 22:00 ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ θα παίξει κόντρα στην Παρτιζάν.

Δείτε επίσης – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η νέα επένδυση «μαμούθ» του DPG και η καινούργια εταιρεία

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button