ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε μητέρα 5 παιδιών

Η άτυχη γυναίκα πρόσφατα είχε χάσει και τη μία της κόρη

Χορηγούμενο

Απίστευτη τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε μητέρα 5 παιδιών! Η άτυχη γυναίκα πρόσφατα είχε χάσει και τη μία της κόρη…

Απίστευτη τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε μητέρα 5 παιδιών… Μια 34χρονη γυναίκα στη Βρετανία έζησε ένα τραγικό περιστατικό όταν δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο της, ράτσας Μπουλμαστίφ. Η Μισέλ Χέμπστεντ, μητέρα πέντε παιδιών, πέθανε μαρτυρικά στις… 29 Ιουλίου όταν το ζώο της επιτέθηκε και την δάγκωσε σοβαρά στο αριστερό χέρι.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι η γυναίκα, αιμόφυρτη, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και στη συνέχεια πήγε σε κοντινό πάρκο, όπου τελικά κατέρρευσε. Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο κατέσχεσαν δύο σκυλιά, το Μπουλμαστίφ και ένα Πομεράνιαν, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στις «απαγορευμένες ράτσες» στη Βρετανία.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Ένας γείτονας, που προσπάθησε να τη βοηθήσει, δήλωσε ότι η γυναίκα ήταν αναίσθητη και έφερε βαθιές πληγές στο χέρι της. Το θλιβερό αυτό συμβάν συνέβη λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της κόρης της, γεγονός που είχε επιβαρύνει την οικογένεια. Μια φίλη και γειτόνισσα ανέφερε ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Δείτε επίσης – Σοκ: Σκύλος έκοψε τα γεννητικά όργανα του αφεντικού του;

Δείτε επίσης – Σοκ: Σκύλος κατασπάραξε μωράκι που κοιμόταν στην κούνια του! (Φωτο και βίντεο)

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η Χέμπστεντ πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς το δάγκωμα του σκύλου έκοψε την αρτηρία στο αριστερό της χέρι. Ο ιατροδικαστής του Έσσεξ ανέφερε ότι οι διαδικασίες νεκροψίας-νεκροτομής θα σταματήσουν μέχρι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button