ΚΟΣΜΟΣ

Ηρωικό κοριτσάκι χτύπησε με ρόπαλο ληστή που πάλευε με τον πατέρα της (βίντεο)

Καρέ - καρέ οι συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μέσα σε μαγαζί

Χορηγούμενο

Ηρωικό κοριτσάκι χτύπησε με ρόπαλο ληστή που πάλευε με τον πατέρα της! Καρέ – καρέ οι συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μέσα σε μαγαζί…

Ηρωικό κοριτσάκι χτύπησε με ρόπαλο ληστή που πάλευε με τον πατέρα της… Ένας 37χρονος ληστής στη Μινεσότα αντιμετώπισε απρόσμενη αντίδραση από ένα 8χρονο κορίτσι, όταν επιχείρησε να ληστέψει το κατάστημα του πατέρα της. Ο ληστής, ονόματι Κοντσοβάρ Μορέλ, εισέβαλε στο κατάστημα το βράδυ του Σαββάτου και με την απειλή όπλου απαίτησε τα χρήματα από τον ιδιοκτήτη.

Δείτε επίσης – Εφιάλτης για γυναίκα στη Βαρυμπόμπη: Μπούκαραν σπίτι της 5 ληστές

Χορηγούμενο

Κατά τη διάρκεια της ληστείας, όταν ο ληστής προσπάθησε να περάσει πίσω από τον πάγκο, ο πατέρας της 8χρονης αντέδρασε γρονθοκοπώντας τον και προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει. Σε εκείνο το σημείο, η μικρή κόρη, όπως καταγράφηκε στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας, πήρε ένα ρόπαλο και άρχισε να χτυπά τον επιτιθέμενο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της ληστείας

«Έβαλε το όπλο στο τραπέζι και μου ζήτησε να του δώσω όλα τα χρήματα που είχα στο ταμείο. Του απάντησα “θα στα δώσω”» περιέγραψε ο πατέρας της 8χρονης για τη ληστεία.

Χορηγούμενο

Ο πατέρας της δήλωσε αργότερα ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την ανάμειξη της κόρης του στο περιστατικό… Μέχρι που είδε τα πλάνα από την κάμερα.

Ο 37χρονος ληστής που συνελήφθη

«Είμαι τόσο περήφανος για εκείνη. Είναι τόσο δυνατή. Όταν είδα το βίντεο δεν περίμενα ότι θα είχε κάνει κάτι τέτοιο. Από ένα μικρό κορίτσι θα περίμενε κανείς να ουρλιάξει ή να κλάψει» είπε ο πατέρας της 8χρονης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button