ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Χατζίδου: Εσείς ξέρατε ποιά είναι η μητέρα της; (Βίντεο)

Οι αγκαλιές, οι ευχές και οι τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Χορηγούμενο

Ελένη Χατζίδου: Εσείς ξέρατε ποιά είναι η μητέρα της; Οι αγκαλιές, οι ευχές και οι τρυφερές οικογενειακές στιγμές…

Ελένη Χατζίδου: Εσείς ξέρατε ποιά είναι η μητέρα της; Η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα αξέχαστο οικογενειακό ταξίδι στις Μαλδίβες. Η γνωστή παρουσιάστρια του Star, μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, και την κόρη τους, Μελίτα, απόλαυσαν τις μαγευτικές παραλίες και τις μοναδικές στιγμές που προσφέρουν οι εξωτικοί προορισμοί.

Η επιστροφή της Ελένης στη Θεσσαλονίκη συμπίπτει με τον Δεκαπενταύγουστο, μια από τις πιο σημαντικές γιορτές του καλοκαιριού για τους Έλληνες. Η παρουσιάστρια επιλέγει να περάσει αυτές τις μέρες δίπλα στους γονείς της, απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή και την ξεκούραση. Η μητέρα της, κυρία Μαρία, έχει την τιμητική της, καθώς η οικογένεια συγκεντρώνεται για να γιορτάσει μαζί της.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου αντιμέτωποι με καρχαρία (βίντεο)

Η επιστροφή στη βάση μετά από ένα ταξίδι σε έναν τόσο όμορφο προορισμό όπως οι… Μαλδίβες μπορεί να είναι πάντα μια πρόκληση, αλλά η… Ελένη Χατζίδου δείχνει να εκτιμά την αξία του να βρίσκεται με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ειδικά σε μια τόσο ιδιαίτερη περίοδο του έτους.

«Χρόνια πολλά γιαγιά! Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά να περάσετε, καλό Δεκαπενταύγουστο. Καλές διακοπές… υγεία», αναφέρει στο βίντεο η Ελένη Χατζίδου με την μητέρα της και την μικρή Μελίτα.

Χορηγούμενο

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την Ελένη Χατζίδου και τη μητέρα της


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button