EΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Αφαίρεση δαχτυλιδιού με τεχνικές YouTube: Χρειάστηκε η παρέμβαση ηλεκτρολόγου…

Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν χρησιμοποιώντας τεχνικές που έβλεπαν σε βίντεο στο YouTube

Χορηγούμενο

Για μια απλή αφαίρεση δαχτυλιδιού από το χέρι, χρειάστηκε η παρέμβαση ηλεκτρολόγου. Καθώς οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Νικήτης είχαν παρακολουθήσει γρήγορα μαθήματα μέσω YouTube. Το περιστατικό καταγγέλλει ασθενής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Ο ασθενής εξήγησε στο Thesstoday.gr ότι παρατήρησε πρήξιμο στο δάχτυλο του και αποφάσισε να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Νικήτης. Εκεί, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν χρησιμοποιώντας τεχνικές που έβλεπαν σε βίντεο στο YouTube, ενώ ο ασθενής παρακολουθούσε. Αντιλαμβανόμενοι ότι η κατάσταση δεν προχωρούσε ομαλά, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Χορηγούμενο

Στο νοσοκομείο, ο ασθενής περίμενε αρκετή ώρα στην αναμονή. Όταν τελικά τον εξέτασε ο χειρουργός, προσπάθησε να αφαιρέσει το δαχτυλίδι με μια σύντομη διαδικασία, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο χειρουργός, λόγω της ταυτόχρονης εξέτασης άλλου ασθενούς και της δυσκολίας της κατάστασης, πρότεινε να κληθεί ηλεκτρολόγος για να αναλάβει την αφαίρεση του δαχτυλιδιού, καθώς δεν θεωρούσε ότι ήταν δική του ευθύνη.

Ο ηλεκτρολόγος ήρθε στο νοσοκομείο και χρησιμοποίησε τροχό για να αφαιρέσει το δαχτυλίδι. Ο ασθενής ανέφερε ότι ο ηλεκτρολόγος φαινόταν αμήχανος με την κατάσταση και ότι κατά τη διαδικασία, η υψηλή θερμότητα προκάλεσε ελαφριά εγκαύματα στο χέρι του. Η νοσοκόμα επιχείρησε να ανακουφίσει την κατάσταση ρίχνοντας νερό στο τραύμα, καθώς ο ασθενής ένοιωθε έντονο πόνο.

Μετά την αφαίρεση του δαχτυλιδιού, ο ασθενής παρέμεινε υπό παρακολούθηση και παραπέμφθηκε σε ορθοπαιδικό για περαιτέρω έλεγχο των αρθρώσεων.

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button