ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βόμβα»: Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κοντά στη μεταγραφή της χρονιάς οι «πράσινοι»

Χορηγούμενο

«Βόμβα»: Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Κοντά στη μεταγραφή της χρονιάς οι «πράσινοι»…

«Βόμβα»: Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… Η «βόμβα» σκάει στον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που θα γράψει ιστορία. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να αποκτήσουν τον διεθνή Ουρουγουανό εξτρέμ, Φακούντο Πελίστρι, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κίνηση που φαίνεται να εκπληρώνει το όνειρο του συμπατριώτη του και προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο.

Η μεταγραφή αυτή αναμένεται να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό δίδυμο στα άκρα της επίθεσης, με τον Πελίστρι να πλαισιώνει τον Βραζιλιάνο Τετέ. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του παίκτη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με τον 23χρονο άσο να αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Χορηγούμενο

Παναθηναϊκός: Πως γεννιούνται οι αυριανοί Πρωταθλητές; – Ο αθέατος αγώνας

Η συμφωνία αυτή φέρεται να έχει κλείσει σε ποσά-ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς η μεταγραφή υπολογίζεται να κοστίσει πάνω από 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα δώσει λίγο πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα της Premier League, ενώ επιπλέον 1,6 εκατομμύρια ευρώ προβλέπονται σε μπόνους. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα διατηρήσουν επίσης ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το μέγεθος της συμφωνίας.

Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα νούμερα, η μεταγραφή του Πελίστρι θα ξεπεράσει τις ιστορικές μεταγραφές των Κωνσταντίνου και Σισέ, αποτελώντας τη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Αυτή η κίνηση δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε αγωνιστικές υπερβάσεις, ενώ παράλληλα ενισχύει σημαντικά και το επικοινωνιακό του προφίλ.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button