ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αλέν Ντελόν: Σοκάρει η τελευταία του φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της κόρης του

Χορηγούμενο

Αλέν Ντελόν: Σοκάρει η τελευταία του φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει!

Αλέν Ντελόν: Σοκάρει η τελευταία του φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει… Ο θρυλικός ηθοποιός Αλέν Ντελόν, ένας από τους πιο διάσημους και γοητευτικούς σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, έφυγε από τη ζωή, όπως ανακοίνωσαν τα παιδιά του μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Τα τελευταία χρόνια, ο Ντελόν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το 2019 υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε σημαντικά την υγεία του, ενώ το 2022 διαγνώστηκε με λέμφωμα.

Δείτε επίσης – Αλέν Ντελόν – Η αιτία θανάτου: Τι λέει ο ιατροδικαστής;

Χορηγούμενο

Ο Αλέν Ντελόν είχε επιλέξει να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια της ζωής του, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, τέσσερις μήνες πριν από τον θάνατό του, η κόρη του, Ανούσκα Ντελόν, μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία του στα κοινωνικά δίκτυα, όπου ο Ντελόν ποζάρει στην κουζίνα του σπιτιού της, αποκαλύπτοντας μια πιο προσωπική στιγμή του αγαπημένου ηθοποιού.

Η απώλεια του Αλέν Ντελόν αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον κόσμο του κινηματογράφου, καθώς υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του ευρωπαϊκού σινεμά, γνωστός για τη γοητεία, το ταλέντο και τις αξεπέραστες ερμηνείες του.

Η εξομολόγηση της κόρης του για τον πατέρα της λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός

«Παρασκευή πρωί έβγαλα φωτογραφία τον πατέρα μου. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για μια ανάμνηση από τις στιγμές μας. Παίρνοντας πρωινό μαζί του νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη. Είναι μια μοναδική στιγμή γλυκύτητας στον κόσμο της βαρβαρότητα. Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο ατσάλινο γαλάζιο βλέμμα του, ζωηρό, σαν μαχητής, που μου δίνει δύναμη αφάνταστη. Τον δικό μου αθάνατο. Του έδειξα τη φωτογραφία, τη βρήκε όμορφη, τόσο όμορφη που τον ρώτησα αν θα μπορούσα να τη μοιραστώ μαζί σας, με το κοινό του που νοιάζεται για αυτόν. Με τη σύμφωνη γνώμη του λοιπόν, ορίστε. Και στις ανησυχίες σας απαντά: «Μην ανησυχείτε» ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Αλέν Ντελόν: Η αμύθητη περιουσία, η διαθήκη, οι κληρονόμοι και ο «πόλεμος»

Δείτε την φωτογραφία που τράβηξε η κόρη του λίγο πριν το θάνατό του

View this post on Instagram

A post shared by Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button