EΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία στο Ιόνιο: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος σχηματίστηκε μεταξύ Ζακύνθου και Κυλλήνης

Αυτό το φυσικό φαινόμενο συνήθως εμφανίζεται σε ημέρες με υψηλή θερμοκρασία και υγρασία

Χορηγούμενο

Ένας ισχυρός υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ζακύνθου. Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που πλήττει τα νησιά του Ιονίου από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το εντυπωσιακό φαινόμενο έγινε ορατό από την πόλη της Ζακύνθου. Με έναν υδροστρόβιλο να παραμένει για αρκετή ώρα στα ανοιχτά του νησιού.

Χορηγούμενο

Αυτό το φυσικό φαινόμενο συνήθως εμφανίζεται σε ημέρες με υψηλή θερμοκρασία και υγρασία και σχηματίζεται από τη δίνη που δημιουργείται ανάμεσα σε ένα καταιγιδοφόρο νέφος και την επιφάνεια της θάλασσας. Η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των υδάτινων επιφανειών. Και των ανώτερων ατμοσφαιρικών στρωμάτων είναι ο κύριος παράγοντας για την εμφάνισή του.

Ο υδροστρόβιλος που παρατηρήθηκε μεταξύ Κυλλήνης και Ζακύνθου καταγράφηκε σε βίντεο από έναν κάτοικο της Ζακύνθου. Καθώς το φαινόμενο εμφανίστηκε λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, ιδιαίτερα τη Δυτική Ελλάδα.

Το βίντεο τραβήχτηκε από την περιοχή του Αγίου Χαράλαμπου, κοντά στην πόλη της Ζακύνθου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο, το οποίο ευτυχώς δεν προκάλεσε ζημιές στο νησί.

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button