ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Η ζωή του Στράτου Διονυσίου στο θέατρο: Ο ηθοποιός που θα ερμηνεύσει τον θρυλικό τραγουδιστή

Τον Δεκέμβριο προγραμματίζεται η κυκλοφορία της ταινίας «Υπάρχω» για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Χορηγούμενο

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η ζωή του Στράτου Διονυσίου θα μεταφερθεί σε μίνι τηλεοπτική σειρά 12 επεισοδίων. Με τίτλο «Εγώ ο ξένος», παραγωγής Tanweer. Αρχικά, είχε αναφερθεί ότι θα αναζητούνταν δύο ηθοποιοί για να ερμηνεύσουν τον διάσημο τραγουδιστή στην νεανική του ηλικία. Και αργότερα στην κορύφωση της καριέρας του.

Από τότε δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για την πορεία του project. Ωστόσο, η επιτυχία της παράστασης «Θυμάμαι έναν πατέρα», η οποία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς τον Μάιο του 2023. Με τη συμμετοχή των γιων του Στράτου Διονυσίου και άλλων γνωστών τραγουδιστών, καθώς και τη διήγηση από τον Γιάννη Στάνκογλου, ενέπνευσε μια νέα πρωτοβουλία.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η ζωή του Στράτου Διονυσίου θα μετατραπεί τελικά σε θεατρικό έργο. Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο φέρεται να εξετάζεται το όνομα του Γιάννη Τσορτέκη. Ενώ οι ρόλοι των παιδιών του Στράτου Διονυσίου, Άγγελου, Στέλιου και Διαμαντή, θα είναι επίσης παρόντες στην παράσταση. Η πρεμιέρα της παράστασης αναμένεται την άνοιξη του 2024 στο Θέατρο Παλλάς.

Αν επιβεβαιωθεί η είδηση, θα αποτελεί το δεύτερο μεγάλο εγχείρημα της χρονιάς που εστιάζει στη ζωή ενός θρύλου του λαϊκού τραγουδιού. Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο προγραμματίζεται η κυκλοφορία της ταινίας «Υπάρχω» για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Με τον Χρήστο Μάστορα να ενσαρκώνει τον εμβληματικό τραγουδιστή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button