ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη τραγωδία: Πνίγηκε στο φαγητό πασίγνωστη αθλήτρια

Είχε λάβει μέρος σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες

Χορηγούμενο

Απίστευτη τραγωδία: Πνίγηκε στο φαγητό πασίγνωστη αθλήτρια! Είχε λάβει μέρος και σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες…

Απίστευτη τραγωδία: Πνίγηκε στο φαγητό πασίγνωστη αθλήτρια.. Η πρώην αθλήτρια από τη Βενεζουέλα, Μαριλένι Τσιρίνος, υπήρξε μια εξέχουσα μορφή στην ποδηλασία πίστας, έχοντας συμμετάσχει σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες: Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996, Σίδνεϊ 2000, Αθήνα 2004 και Λονδίνο 2012. Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο ολυμπιακό μετάλλιο, η Τσιρίνος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο άθλημα και στην αθλητική ιστορία της χώρας της. Μόνο δύο άλλοι αθλητές από τη Βενεζουέλα, η Φαμπιόλα Ράμος (πινγκ πονγκ) και ο Ρούμπεν Λιμάρδο (ξιφασκία), έχουν καταφέρει να συμμετάσχουν σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Τσιρίνος δεν περιορίστηκε μόνο στις Ολυμπιακές συμμετοχές. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια σε διοργανώσεις της Κεντρικής Αμερικής και της Καραϊβικής, καθώς και δύο ασημένια σε Παναμερικανικούς Αγώνες, αποδεικνύοντας τη σταθερή της παρουσία στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σοκ: 17χρονος αθλητής πέθανε εν ώρα αγώνα στο μπάντμιντον! (Βίντεο)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ για τον πνιγμό της αθλήτριας

Δυστυχώς, η ζωή της Μαριλένι Τσιρίνος έληξε τραγικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή μέσα ενημέρωσης, η 50χρονη πρώην αθλήτρια πνίγηκε ενώ έτρωγε, γεγονός που οδήγησε στον αιφνίδιο θάνατό της. Η Τσιρίνος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια σε ξενοδοχείο, και όταν δεν εμφανίστηκε στη βάρδιά της, οι συνάδελφοί της ανησύχησαν και κινητοποίησαν τις Αρχές, που επιβεβαίωσαν το τραγικό περιστατικό.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σοκ: Πέθανε νεαρός αθλητής του πόλο – Ήταν μόλις 22 ετών

Χορηγούμενο

Η απώλεια της Μαριλένι Τσιρίνος αποτελεί ένα πλήγμα για τον αθλητικό κόσμο της… Βενεζουέλας και για όσους την γνώριζαν και την εκτιμούσαν. Θα παραμείνει στη μνήμη όλων ως μια σπουδαία αθλήτρια… Με την επιμονή και το πάθος της έγραψε τη δική της ιστορία στην παγκόσμια αθλητική σκηνή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button