ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Εξορκισμός: Η στιγμή που πεθαίνει ο εξορκιστής (φωτο)

Το ανατριχιαστικό μυστήριο και η λεπτομέρεια που είδαν μετά από χρόνια

Χορηγούμενο

Εξορκισμός: Η στιγμή που πεθαίνει ο εξορκιστής – Το ανατριχιαστικό μυστήριο και η λεπτομέρεια που είδαν μετά από χρόνια

Εξορκισμός: Η στιγμή που πεθαίνει ο εξορκιστής… Ένα ανατριχιαστικό γεγονός απαθανατίστηκε λίγο πριν την κατάρρευση και τον θάνατο ενός εξορκιστή, προκαλώντας ανατριχίλα στους μάρτυρες.

Τα μεταφυσικά φαινόμενα και οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες

Σύμφωνα με την Daily Star, το Greyfriars Kirkyard στο Εδιμβούργο είναι φημισμένο για την απόκοσμη ατμόσφαιρά του, με πολλούς επισκέπτες να ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν επιθέσεις από αόρατες δυνάμεις. Πολλοί θεωρούν ότι ο εξορκιστής Colin Grant πέθανε ως αποτέλεσμα της αντιπαράθεσής του με το φάντασμα του George ‘Bloody’ Mackenzie.

Χορηγούμενο

Ο Μακένζι, που απέκτησε την τρομακτική φήμη του μετά τη Μάχη της Γέφυρας Μπόθγουελ το 1679, ήταν γνωστός για τη σκληρότητά του, καθώς υποστήριζε τα βασανιστήρια. Οι σωροί των Συμφωνητών που εκτελέστηκαν από τον Μακένζι πετάχτηκαν σε έναν ομαδικό τάφο στο Greyfriars Kirkyard, ενώ ο ίδιος θάφτηκε εκεί το 1691 στο Black Mausoleum.

Το Μαύρο Μαυσωλείο

Το νεκροταφείο του τρόμου

Το νεκροταφείο έχει αποκτήσει φήμη για παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα, όπως γρατζουνιές και μώλωπες που εμφανίζονται ανεξήγητα στους επισκέπτες. Ένας άστεγος που έπεσε μέσα από ένα σάπιο πάτωμα σε έναν λάκκο με παλιά οστά προκάλεσε φήμες ότι ξύπνησε το διαβόητο φάντασμα του Μακένζι.

Δείτε επίσης – Φρίκη: Οικογένεια βασάνισε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια «εξορκισμού» ένα 3χρονο κοριτσάκι

Χορηγούμενο

Η κατάσταση χειροτέρεψε όταν βρέθηκε ένα νεκρό κορίτσι έξω από το μαυσωλείο, με σημάδια στραγγαλισμού. Οι τοπικές αρχές κάλεσαν τον εξορκιστή Κόλιν Γκραντ να απαλλάξει το νεκροταφείο από την ταραγμένη ψυχή του Μακένζι. Ωστόσο, ο Κόλιν, εξαντλημένος και απογοητευμένος, παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τον εξορκισμό.

Ο εξορκιστής Κόλιν Γκραντ λίγο πριν πεθάνει

Δείτε επίσης – Αληθινός εξορκισμός που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα! (Φωτο και βίντεο)

Κατά τη διάρκεια του τελετουργικού, μια σκοτεινή μορφή φάνηκε να παραμονεύει πάνω από τον ώμο του Κόλιν, όπως αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία. Λίγο αργότερα, ο Κόλιν κατέρρευσε, προειδοποιώντας ότι αυτό θα τον σκοτώσει. Δυστυχώς, η προφητεία του επιβεβαιώθηκε λίγο καιρό μετά, όταν πέθανε ανεξήγητα. Η μυστηριώδης φωτογραφία παραμένει ανεξήγητη, αφήνοντας την υποψία ότι το πνεύμα του Μακένζι διεκδίκησε ακόμα ένα θύμα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button