ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σοκ στην Κρήτη: Πατέρας μέθυσε με ούζο και εγκατέλειψε το 9χρονο παιδί του

Αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και το παιδί μεταφέρθηκε στο τμήμα

Χορηγούμενο

Ένας 57χρονος Γερμανός τουρίστας, ο οποίος διαμένει σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο της Κρήτης, βρέθηκε σε κατάσταση μέθης. Και αδυνατούσε να φροντίσει τον 9χρονο γιο του. Ο τουρίστας, ο οποίος είχε καταναλώσει οκτώ μπουκάλια ούζο, είχε χάσει την επαφή του με το περιβάλλον και δεν ήταν σε θέση να επιβλέψει το παιδί του. Το οποίο περιφερόταν μόνο του στους διαδρόμους του ξενοδοχείου.

Το παιδί, που βρισκόταν χωρίς επίβλεψη από το πρωί της Τρίτης έως το μεσημέρι, εντοπίστηκε από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Οι εργαζόμενοι, ανησυχώντας για την κατάσταση, έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν τον πατέρα σε βαθύ ύπνο στο δωμάτιό του. Με τα οκτώ μπουκάλια ούζο να βρίσκονται δίπλα του στο κρεβάτι.

Χορηγούμενο

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και το παιδί μεταφέρθηκε στο τμήμα, όπου παρέμεινε για σχεδόν επτά ώρες. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού, που βρίσκεται στη Γερμανία. Και είναι χωρισμένη από τον σύζυγό της. Έφτασε στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της Τρίτης 20/08 και παρέλαβε τον γιο της.

Ο 57χρονος τουρίστας συνελήφθη από την αστυνομία της Χερσονήσου και κατηγορήθηκε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο λόγω της αμέλειάς του και της επικίνδυνης κατάστασης στην οποία βρέθηκε το παιδί.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button