ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σοκ: Γιατρός βρέθηκε με χιλιάδες βίντεο με γυμνά παιδιά και γυναίκες ασθενείς

Είχε γεμίσει με κρυφές κάμερες τα νοσοκομεία που εργαζόταν

Χορηγούμενο

Σοκ: Γιατρός είχε χιλιάδες βίντεο με γυμνά παιδιά και γυναίκες ασθενείς! Είχε γεμίσει με κρυφές κάμερες τα νοσοκομεία που εργαζόταν…

Σοκ: Γιατρός είχε χιλιάδες βίντεο με γυμνά παιδιά και γυναίκες ασθενείς… Ένας 40χρονος γιατρός από την Ινδία, ονόματι Oumair Aejaz, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα, αφού καταγράφηκαν χιλιάδες γυμνές εικόνες και βίντεο παιδιών και γυναικών με κρυφές κάμερες. Οι αποκαλύψεις αυτές έχουν προκαλέσει σοκ, καθώς τα εγκλήματα φαίνεται να συνέβαιναν επί έξι χρόνια.

Ο Aejaz, ειδικός στην εσωτερική ιατρική, έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2011 με βίζα εργασίας από την Ινδία. Ξεκίνησε την ιατρική του καριέρα στο νοσοκομείο Sinai Grace στο Μίσιγκαν, όπου ολοκλήρωσε την ειδικότητά του, και στη συνέχεια μετακόμισε στο Ντόσον της Αλαμπάμα. Το 2018, επέστρεψε στην κομητεία Oakland του Μίσιγκαν για να συνεχίσει την άσκηση της ιατρικής, εργαζόμενος ως συμβασιούχος γιατρός σε διάφορα νοσοκομεία.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Χαμός σε ξενοδοχείο στη Χαλκιδική με κρυφές κάμερες στα δωμάτια: Κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των παραθεριστών!

Η σύλληψη του Aejaz πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου 2024, έπειτα από καταγγελίες ότι χρησιμοποιούσε κρυφές κάμερες σε διάφορους χώρους, όπως μπάνια, αποδυτήρια, και νοσοκομειακά δωμάτια. Επιπλέον, οι κρυφές κάμερες τοποθετήθηκαν και στο ίδιο του το σπίτι, με αποτέλεσμα να καταγραφούν πορνογραφικά υλικά που περιλαμβάνουν παιδιά μόλις δύο ετών και γυναίκες που βρίσκονταν είτε σε αναίσθητη κατάσταση είτε κοιμούνταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fox News, ο Aejaz πιθανώς ανέβασε μερικά από τα παράνομα βίντεο σε αποθηκευτικό χώρο στο cloud, γεγονός που επιβαρύνει περαιτέρω τις κατηγορίες εναντίον του.

Ο διεστραμμένος γιατρός, Aejaz

Η σοβαρότητα των κατηγοριών προκάλεσε την επιβολή εγγύησης ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που αντανακλά τον βαθμό ανησυχίας των αρχών για τις πράξεις του Aejaz. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η σύζυγος του γιατρού αποφάσισε να παραδώσει στις αστυνομικές αρχές υλικό που αποδείκνυε τις παράνομες δραστηριότητές του. Αυτό οδήγησε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Oakland να εκτελέσει πολλά εντάλματα έρευνας στο σπίτι του στο Ρότσεστερ Χιλς του Μίσιγκαν.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Φρίκη: Συνελήφθη 36χρονος με κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας- Ακόμη και ηλικίας 5-6 ετών

Η έρευνα συνεχίζεται, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για να κατανοήσουν την πλήρη έκταση των εγκλημάτων του Aejaz και να διασφαλίσουν ότι θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button