ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νότης Σφακιανάκης: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία από παραλία

Είναι έτοιμος να επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα και στη δισκογραφία ο αγαπημένος τραγουδιστής;

Χορηγούμενο

Νότης Σφακιανάκης: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία από παραλία… Επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα και στη δισκογραφία ο αγαπημένος τραγουδιστής;

Νότης Σφακιανάκης: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία από παραλία… Ο Νότης Σφακιανάκης έχει αποσυρθεί από τη μουσική σκηνή εδώ και αρκετό καιρό, γεγονός που έχει στεναχωρήσει τους θαυμαστές του. Κατά καιρούς κυκλοφορούν φήμες για την επιστροφή του, καθώς του γίνονται δελεαστικές προτάσεις. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη επιστροφή, εντείνοντας την ανυπομονησία των θαυμαστών του.

Οι καλοκαιρινές του εξορμήσεις

Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν πάντα διακριτικός όσον αφορά την προσωπική του ζωή, επιλέγοντας να προβάλει μόνο τα επαγγελματικά του σχέδια. Παρόλο που η καταγωγή του είναι από την Κρήτη, μεγάλωσε στην Κω, όπου ζούσε με τους παππούδες του από την ηλικία των 7 ετών. Η Κως, λοιπόν, αποτελεί έναν σταθερό καλοκαιρινό προορισμό για εκείνον, όπου απολαμβάνει τις παραλίες και συνομιλεί με τους θαυμαστές του.

Χορηγούμενο

Εκτός από την Κω, ο Νότης έχει ταξιδέψει σε πολλά άλλα μέρη, τόσο κατά τους καλοκαιρινούς όσο και κατά τους χειμερινούς μήνες, συνδυάζοντας διακοπές με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στο παρελθόν, ο φωτογραφικός φακός τον έχει αποτυπώσει να απολαμβάνει τις διακοπές του σε γραφικές παραλίες της Ελλάδας.

Η σπάνια φωτογραφία από τη θάλασσα

Στα σχέδια η επιστροφή του Σφακιανάκη στη σκηνή

Υπάρχουν έντονες διεργασίες για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στις μουσικές πίστες. Στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας παρατηρούνται αλλαγές, με νυχτερινά κέντρα να αλλάζουν ιδιοκτησία και συμβόλαια κορυφαίων καλλιτεχνών να λήγουν. Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, γνωστό νυχτερινό κέντρο πέρασε σε νέα χέρια, και οι νέοι ιδιοκτήτες φέρονται να επιθυμούν τον Νότη Σφακιανάκη ως το βασικό τους όνομα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει η πρώτη προσέγγιση μέσω τρίτου προσώπου, και πρόκειται να κατατεθεί πρόταση με ένα «χρυσό» συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια. Το συμβόλαιο αυτό περιλαμβάνει προνόμια, όπως υψηλό νυχτοκάματο, ενδεχομένως το υψηλότερο στην αθηναϊκή νύχτα, καθώς και ποσοστό επί των εισπράξεων, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων από τα λουλούδια.

Χορηγούμενο

Αν ο Νότης Σφακιανάκης αποδεχτεί την πρόταση, θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει το μουσικό σχήμα, τους χρόνους προγράμματος, το ρεπερτόριο, αλλά και τα πρόσωπα πίσω από τη σκηνή, όπως την ορχήστρα, τον μαέστρο, τους σερβιτόρους και τους υπευθύνους δημοσίων σχέσεων.

«Θέλουμε όλοι να επιστρέψει»

Πρόσφατα ο Γιώργος Αρσενάκος απάντησε για μια ενδεχόμενη επιστροφή του τραγουδιστή: «Ο Νότης ανήκει στην Panik από το 2016. Θέλουμε όλοι να επιστρέψει και είναι πάλι αυτό που σου λέω, πότε θα νιώσει έτοιμος ο καλλιτέχνης. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ… Μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω και με το περιβάλλον του, στέλνουμε τραγούδια, είμαστε σε μια τέτοια επαφή. Αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε, δεν θέλουμε να αγχώσουμε κανέναν».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button