ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Νεοσύλλεκτη αστυνόμος χορεύει αισθησιακά στον υπαρχηγό της (βίντεο)

Ο υψηλόβαθμος άνδρας ήταν και παντρεμένος

Χορηγούμενο

Σάλος: Νεοσύλλεκτη αστυνόμος χορεύει αισθησιακά στον υπαρχηγό της! Ο υψηλόβαθμος άνδρας ήταν και παντρεμένος…

Σάλος: Νεοσύλλεκτη αστυνόμος χορεύει αισθησιακά στον υπαρχηγό της… Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Νέα Υόρκη ένα βίντεο που καταγράφει μια νεοσύλλεκτη αστυνομικό να χορεύει αισθησιακά στην αγκαλιά του υπαρχηγού της αστυνομίας, Νικ ΜακΓκάρι, κατά τη διάρκεια μιας γιορτής σε μπαρ. Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και προκάλεσε εσωτερική έρευνα από την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η νεαρή αστυνομικός με το όνομα Vera Mekuli εμφανίζεται στο βίντεο φορώντας μια κοντή καρό φούστα και μπότες μέχρι το γόνατο… Ενώ χορεύει με πάθος μπροστά στον ΜακΓκάρι, ο οποίος είναι καθισμένος σε μια καρέκλα στο κέντρο του μπαρ. Το γεγονός ότι ο ΜακΓκάρι είναι παντρεμένος και ένας από τους ανώτερους αξιωματικούς της αστυνομίας, προσδίδει επιπλέον ένταση στην υπόθεση. Το βίντεο τραβήχτηκε μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και αρκετοί συνάδελφοι των δύο αστυνομικών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο μπαρ για να γιορτάσουν.

Χορηγούμενο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον αισθησιακό χορό της νεοσύλλεκτης αστυνόμου στον υπαρχηγό της

Η διαρροή του βίντεο οδήγησε άμεσα στη μετάθεση του ΜακΓκάρι, ενώ η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε επίσημα ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για να εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by Vera Mekuli ♡ ➳🧿 (@veramekuli)

Η υπόθεση αυτή έφερε στο προσκήνιο ερωτήματα σχετικά με την επαγγελματική συμπεριφορά των αστυνομικών και τις επιπτώσεις των προσωπικών τους ενεργειών στη δημόσια εικόνα της αστυνομίας.

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by Vera Mekuli ♡ ➳🧿 (@veramekuli)

Οι αντιδράσεις του κοινού είναι ανάμεικτες, με κάποιους να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός, χαρακτηρίζοντας το ως ανάρμοστη συμπεριφορά που δεν συνάδει με το κύρος και την ευθύνη που φέρει ένας αστυνομικός, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι το περιστατικό έχει υπερμεγεθυνθεί από τα μέσα ενημέρωσης και την κοινή γνώμη.

Η ξαναμμένη αστυνομικός Instagram/@veramekuli

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό αυτό ανέδειξε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας όσον αφορά τη διατήρηση της επαγγελματικής τους ακεραιότητας και την αποφυγή καταστάσεων που μπορεί να αμαυρώσουν τη φήμη τους.

Δείτε επίσης – Ασυγκράτητη δεσμοφύλακας έκανε σεξ με κρατούμενο μέσα σε κελί! (Φωτο και βίντεο)

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης καλείται τώρα να χειριστεί την υπόθεση με διαφάνεια και αποφασιστικότητα, προκειμένου να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κοινού και να επιβεβαιώσει ότι τα μέλη της θα λογοδοτούν για τις πράξεις τους, είτε εντός είτε εκτός υπηρεσίας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button