ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός στο Ρουκ Ζούκ: «Γύπας» φλερτάρει έντονα κορίτσι της αντίπαλης ομάδας (βίντεο)

Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια με τον δεσμευμένο τενίστα

Χορηγούμενο

Χαμός στο Ρουκ Ζούκ: «Γύπας» φλερτάρει κορίτσι της αντίπαλης ομάδας – Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια με τον δεσμευμένο τενίστα

Χαμός στο Ρουκ Ζούκ: «Γύπας» φλερτάρει έντονα κορίτσι της αντίπαλης ομάδας… Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», το οποίο παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, σημειώθηκε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον περιστατικό που προκάλεσε αρκετό γέλιο αλλά και λίγη αμηχανία στο πλατό. Όλα ξεκίνησαν όταν η νέα ομάδα, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές ΤικΤοκερς, φάνηκε να κρύβει μια έκπληξη. Ένα από τα μέλη της ομάδας, ο Ιάσωνας, τράβηξε την προσοχή της Ζέτας, αλλά όχι για τις επιδόσεις του στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης – Κόλαση η νεαρή γυμνάστρια στο «Ρουκ Ζουκ»: Άναψε «φωτιές» με το κολάν και το κορμί της! (Φωτο και βίντεο)

Χορηγούμενο

Ο Ιάσωνας, ο οποίος είναι προπονητής τένις, από την αρχή της εμφάνισής του στο παιχνίδι έδειξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μια παίκτρια της αντίπαλης ομάδας. Το φλερτ του Ιάσωνα προς την κοπέλα της αντίπαλης ομάδας δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία, με την πάντα χαρακτηριστική αίσθηση του χιούμορ της, θέλησε να μάθει περισσότερα για την κατάσταση.

Δείτε επίσης – Χαμός στο Ρουκ Ζουκ: Το υπόθετο, η σέξι παίκτρια και η «πονηρή» περιγραφή (Βίντεο)

Στην αρχή, ο Ιάσωνας δήλωσε στη Ζέτα πως είναι ελεύθερος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ενδιαφέρον του για την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας είναι αυθεντικό και ίσως να έχει μέλλον. Ωστόσο, όσο η συζήτηση προχωρούσε και η Ζέτα έκανε περισσότερες ερωτήσεις, αποκαλύφθηκε πως ο Ιάσωνας τελικά είχε κοπέλα! Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε γέλιο και αμηχανία, τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στους υπόλοιπους παίκτες, καθώς η αρχική δήλωσή του περί ελευθερίας φάνηκε να ήταν μια μικρή προσπάθεια να κάνει εντύπωση.

Χορηγούμενο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα απίστευτα που εκτυλίχθηκαν στο πλατό του «Ρουκ Ζουκ»

Η Ζέτα, πάντα με την αστείρευτη ενέργεια και το πνεύμα της, διαχειρίστηκε την κατάσταση με χάρη, κάνοντας χιουμοριστικά σχόλια για την «αντίφαση» στις δηλώσεις του Ιάσωνα. Το φλερτ του τενίστα δεν φάνηκε να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά αντίθετα πρόσφερε ένα ευχάριστο διάλειμμα στο παιχνίδι, με όλους να απολαμβάνουν τις στιγμές.

Δείτε επίσης – Ζέτα Μακρυπούλια – «Πονηρή» περιγραφή «γκρέμισε» το Ρουκ Ζουκ: «Κι εγώ το δαγκώνω και το ρουφάω…» (βίντεο)

Το περιστατικό αυτό δείχνει για άλλη μια φορά πώς το «Ρουκ Ζουκ» δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι γνώσεων, αλλά και ένας χώρος όπου οι παίκτες μπορούν να εκφράσουν τον εαυτό τους, να διασκεδάσουν και να αλληλεπιδράσουν με χιούμορ και αυθορμητισμό. Η Ζέτα Μακρυπούλια, ως παρουσιάστρια, συνεχίζει να διαχειρίζεται τέτοιες στιγμές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κρατώντας το κλίμα ευχάριστο και χαλαρό, προσφέροντας στους τηλεθεατές στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button