ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Τσιτσιπάς «πολιορκεί» την Μάργκοτ Ρόμπι με τις «ευλογίες» της Μπαντόσα

Χορηγούμενο

Ο Τσιτσιπάς «πολιορκεί» την Μάργκοτ Ρόμπι με τις «ευλογίες» της Μπαντόσα

Ο Τσιτσιπάς «πολιορκεί» την Μάργκοτ Ρόμπι με τις «ευλογίες» της Μπαντόσα… Η Αυστραλή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι φαίνεται να έχει κερδίσει την καρδιά του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα τενίστα να μην χάνει ευκαιρία να την προσκαλεί να παρακολουθήσει έναν από τους αγώνες του. Τον Ιανουάριο του 2023, ο Τσιτσιπάς είχε προσκαλέσει την ηθοποιό, γνωστή για τους ρόλους της ως «Μπάρμπι» και «Χάρλεϊ Κουίν», να παρακολουθήσει το Australian Open. Ωστόσο, η Ρόμπι δεν απάντησε στην πρόσκλησή του, αποκαλύπτοντας αντ’ αυτού ότι είναι φαν του επιθετικού της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Μαρτινέλι.

Και νέα πρόσκληση από τον Έλληνα τενίστα

Παρά την αρχική απογοήτευση, ο Τσιτσιπάς δεν το έβαλε κάτω και επανήλθε με νέα πρόσκληση. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους χώρους του US Open, ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε και πάλι την επιθυμία του να δει την Αυστραλή ηθοποιό σε έναν από τους αγώνες του. Χωρίς δισταγμό, απάντησε πως θα ήταν χαρούμενος να την υποδεχτεί σε οποιοδήποτε τουρνουά επιλέξει εκείνη, και μάλιστα θα φροντίσει να της εξασφαλίσει μια θέση στο γήπεδο.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σάλος: Τσιτσιπάς και Μπαντόσα σε «καυτή» φωτογράφιση!

Αυτό που προσθέτει ενδιαφέρον στην ιστορία είναι το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς είχε ήδη λάβει την έγκριση της συντρόφου του, της Ισπανίδας τενίστριας Πάουλα Μπαντόσα, η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα με το “κρας” του αγαπημένου της με την Μάργκοτ Ρόμπι. Ο Τσιτσιπάς φρόντισε να διευκρινίσει ότι η Μπαντόσα είναι ενήμερη για τη συμπάθειά του προς τη Ρόμπι και ότι η σχέση τους παραμένει ισχυρή και αρμονική.

Δείτε επίσης – Έριξε «βόμβα» ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το μέλλον μου είναι στη γεωπολιτική…»

Χορηγούμενο

Η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Τσιτσιπά, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να την πείσει να παρακολουθήσει έναν από τους αγώνες του. Μένει να δούμε αν η Αυστραλή σταρ θα ανταποκριθεί αυτή τη φορά στην πρόσκληση του τενίστα, προσθέτοντας έτσι μία ενδιαφέρουσα νότα στην επόμενη εμφάνιση του Τσιτσιπά στα γήπεδα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button