ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά σε πολυώροφο κτίριο στο Λονδίνο – Συναγερμός με 225 πυροσβέστες στο σημείο

Αμέσως έγινε πλήρης εκκένωση του κτιρίου και βρίσκεται σε εξέλιξη σημαντική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης

Χορηγούμενο

Πάνω από 100 άτομα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτίριο στο Ντάγκενχαμ, ανατολικά του Λονδίνου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB) ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει μια “σημαντική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης”. Μετά την κλήση για την πυρκαγιά στην οδό Freshwater Road, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Χορηγούμενο

Σαράντα πέντε πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 225 πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο για να κατασβέσουν τη φωτιά που είχε καταλάβει ολόκληρο το κτίριο. Το οποίο περιλαμβάνει εμπορικούς και οικιστικούς χώρους. Περίπου στις 7:30 π.μ., οι κάτοικοι της περιοχής προειδοποιήθηκαν να κρατήσουν τα παράθυρά τους κλειστά λόγω του καπνού.

“Το κτίριο έχει γνωστά προβλήματα πυρασφάλειας, τα οποία είναι γνωστά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου. Αμέσως έγινε πλήρης εκκένωση του κτιρίου και βρίσκεται σε εξέλιξη σημαντική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης”. Δήλωσε ο επίτροπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου, Andy Roe. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη και σκάλες ύψους 64 και 32 μέτρων, που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση της φωτιάς και την κατάσβεσή της από ψηλά.

Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει ακόμη άγνωστη.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button