ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Γιώργος Πατούλης: Η σύντροφός του με φουσκωμένη κοιλιά (φωτο)

Η αντίδραση του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής και οι πληροφορίες από το περιβάλλον του

Χορηγούμενο

Γιώργος Πατούλης: Η σύντροφός του με φουσκωμένη κοιλιά! Η αντίδραση του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής και οι πληροφορίες από το περιβάλλον του…

Γιώργος Πατούλης: Η σύντροφος του με φουσκωμένη κοιλιά… Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί της Δευτέρας 26 Αυγούστου η συγκινητική είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, που υπογράφει η Σάσα Σταμάτη, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και η σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου, περιμένουν δίδυμα, και η εγκυμοσύνη της Νάνσυς είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Οι πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του Γιώργου Πατούλη αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει ήδη ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση στον γιο του, Αλέξανδρο, ενημερώνοντάς τον ότι σύντομα θα αποκτήσει αδέλφια. Παρά την επιθυμία του να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η σχέση του με τη Νάνσυ Κοίλου έχει γίνει γνωστή στους κύκλους της τοπικής κοινωνίας. Η Νάνσυ Κοίλου, πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, φαίνεται να έχει βρει μια νέα προσωπική ευτυχία.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σε σοκ η Μαρίνα Σταυράκη με τον Γιώργο Πατούλη: Η αντίδραση όταν έμαθε πως θα γίνει ξανά πατέρας…

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συζεί στη Γλυφάδα, και εντός των επόμενων μηνών αναμένονται οι χαρές της άφιξης των δίδυμων παιδιών. Το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time συνοδεύεται από φωτογραφία της Νάνσυς Κοίλου, στην οποία η έγκυος φαίνεται με εμφανή τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Η Νάνσυ Κοίλου με φουσκωμένη κοιλίτσα – Το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει κύμα θετικών αντιδράσεων από φίλους και θαυμαστές του ζευγαριού, που συγχαίρουν τον Γιώργο Πατούλη και τη Νάνσυ Κοίλου για την ευτυχία τους και την αναμονή των νέων μελών της οικογένειάς τους.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button