ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστη δημοσιογράφος χωρίς τα ρούχα της στη Ζάκυνθο (φωτο)

Άναψε «φωτιές» και μοίρασε «εγκεφαλικά» με τις καμπύλες της

Χορηγούμενο

Πασίγνωστη δημοσιογράφος χωρίς τα ρούχα της στη Ζάκυνθο – Άναψε «φωτιές» και μοίρασε «εγκεφαλικά» με τις καμπύλες της

Πασίγνωστη δημοσιογράφος χωρίς τα ρούχα της στη Ζάκυνθο… Η Γιολάντα Ντε Ριέντζο, μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές αθλητικές δημοσιογράφους της Ιταλίας, έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σύνδεση με την Ελλάδα, και συγκεκριμένα με τη Ζάκυνθο. Η πανέμορφη ρεπόρτερ της Νάπολι επιλέγει συχνά τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές, δείχνοντας την αγάπη της για τα ελληνικά νησιά και την αυθεντική τους ομορφιά.

Η Ζάκυνθος, με τα καταγάλανα νερά της και την καταπράσινη φύση της, αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό της Γιολάντα. Εκεί περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη χαλάρωση που προσφέρει το νησί. Οι οικογενειακές στιγμές στη Ζάκυνθο φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές για την ίδια, καθώς η Γιολάντα μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα social media, αναδεικνύοντας την ομορφιά του τόπου.

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by Jolanda De Rienzo (@jolefiore)

Δείτε επίσης – Γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε φωτογραφίες «φωτιά»!

Η καριέρα της Γιολάντας Ντε Ριέντζο στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε στο κανάλι Sportitalia, όπου παρουσίαζε αθλητικά προγράμματα από το 2014. Η γοητευτική δημοσιογράφος κατάφερε να ξεχωρίσει στο ιταλικό κοινό με την ευχάριστη παρουσία της και την επαγγελματική της κατάρτιση. Ωστόσο, το Σεπτέμβριο του 2018, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Sportitalia, προχωρώντας σε μια νέα επαγγελματική πρόκληση. Από τότε, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ποδοσφαίρου της RAI Italia, ενός από τους πιο σημαντικούς τηλεοπτικούς οργανισμούς στην Ιταλία, όπου συνεχίζει να διαπρέπει στον τομέα της.

Δείτε επίσης – Ερωτικό θρίλερ κατασκοπείας με Τουρκάλα δημοσιογράφο και Έλληνα διπλωμάτη

Η Γιολάντα Ντε Ριέντζο έχει κερδίσει την αγάπη και την υποστήριξη χιλιάδων θαυμαστών της. Ο λογαριασμός της στο Instagram αριθμεί πάνω από 357.000 followers, οι οποίοι την ακολουθούν πιστά για να βλέπουν τις καθημερινές της δραστηριότητες, τις επαγγελματικές της επιτυχίες, αλλά και τις στιγμές χαλάρωσης στην αγαπημένη της Ελλάδα.

• Golden Hour 🌅 •Il mare é il contenitore di noi stessi:I nostri sogni ✨Le nostre paure 🌊…E la vastità del c***o…

Δημοσιεύτηκε από Jolanda De Rienzo στις Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Δείτε επίσης – Σαντορίνη: Ξανθιά δημοσιογράφος προκάλεσε «έκρηξη» με τις καμπύλες της! (Φωτο)

Η σχέση της Γιολάντας με την Ελλάδα, και ειδικά με τη Ζάκυνθο, δεν φαίνεται να είναι απλώς μια επιλογή διακοπών, αλλά μια έκφραση της εκτίμησης και της αγάπης της για την ελληνική κουλτούρα και το τοπίο, κάτι που μοιράζεται με τους ακολούθους της και τους θαυμαστές της, κάνοντας την Ελλάδα γνωστή σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button