EΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Ανατρέπει τα πάντα ο γιος του φερόμενου βιαστή της 16χρονης

Τι υποστηρίζει για τη σχέση του με την κοπέλα και τι αποκαλύπτει για τον πατέρα του;

Χορηγούμενο

Κολωνός: Ανατρέπει τα πάντα ο γιος του φερόμενου βιαστή της 16χρονης! Τι υποστηρίζει για τη σχέση του με την κοπέλα και τι αποκαλύπτει για τον πατέρα του;

Κολωνός: Ανατρέπει τα πάντα ο γιος του φερόμενου βιαστή της 16χρονης… Οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του βιασμού μιας 16χρονης από τον 44χρονο πατέρα του πρώην συντρόφου της στον Κολωνό συνεχίζονται χωρίς τέλος.

Η ανήλικη είχε σχέση για αρκετούς μήνες με τον γιο του 44χρονου, ο οποίος τότε της έλεγε πως την έβλεπε σαν κόρη του. Ωστόσο, όταν η κοπέλα χώρισε από τον γιο του, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει το αρρωστημένο σχέδιο του.

Χορηγούμενο

Ο 44χρονος υποσχέθηκε στην κοπέλα ότι θα τη βοηθούσε να τα ξαναβρεί με τον γιο του, αλλά αντ’ αυτού την παρέσυρε σε ένα απομονωμένο χωράφι, όπου ικανοποίησε τις διαστροφικές του επιθυμίες.

Οι απειλές Ο εφιάλτης για την 16χρονη δεν τελείωσε εκεί. Ο 44χρονος άρχισε να την απειλεί, λέγοντάς της ότι θα σκοτώσει τόσο εκείνη όσο και τον πατέρα της, τον μοναδικό της κηδεμόνα μετά τον θάνατο της μητέρας της.

«Ή θα υποκύψεις ή θα κάψω τα σπίτια σας, θα σκοτώσω τον πατέρα σου και την αδερφή σου γιατί έχω ανθρώπους στη νύχτα», φέρεται να της έλεγε ο 44χρονος.

Χορηγούμενο

Τι υποστηρίζει ο γιος του 44χρονου

Ο πρώην σύντροφος της 16χρονης στο DEBATER Ο γιος του 44χρονου, και πρώην σύντροφος της κοπέλας, μίλησε στο DEBATER, υποστηρίζοντας πως όλα είναι μια καλοστημένη παγίδα και πως το θύμα τα επινόησε όλα αυτά για να τον εκδικηθεί μετά τον χωρισμό τους.

«Αυτό είναι μια παγίδα. Ήμασταν χωρισμένοι από τον Μάρτιο με την καταγγέλλουσα. Αυτό το έκανε για να μας εκδικηθεί σίγουρα. Είχα κάνει άλλη σχέση στη ζωή μου. Το γνώριζα ότι έκανε σχέση με τον πατέρα μου. Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ότι το κάνει για να με εκδικηθεί. Είχε απειλήσει εμένα και την κοπέλα μου μέσω του πατέρα μου. Είχε πει συγκεκριμένα ότι θα φάω ξύλο και εγώ και η τωρινή μου κοπέλα και την άλλη φορά ότι θα την σκοτώσει.

Ο πατέρας μου είχε σχέση τυπική μαζί της στην αρχή, τι κάνεις, πως είσαι; Τα τυπικά. Όταν χωρίσαμε είχε έρθει στο σπίτι μας περίπου 10 φορές. Γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του πατέρα μου 10 φορές; Ο πατέρας μου δεν πρόκειται να το έκανε αυτό από τη στιγμή που χώρισα και δεν θέλω να είμαι ξανά με αυτή την κοπέλα. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να ξανά προσπαθήσει να είμαι με αυτό το κορίτσι», αναφέρει ο γιος του κατηγορούμενου.

Φρίκη στον Κολωνό: 44χρονος βίαζε 16χρονη φίλη του γιου του

Χορηγούμενο

“Υπήρχε αποδοχή και από τις δύο πλευρές”

Ο δικηγόρος του 44χρονου κατηγορούμενου, Δημήτρης Φουφόπουλος, μιλώντας στο DEBATER, αναφέρει πως υπήρχε αποδοχή και από τις δύο πλευρές και ότι η 16χρονη σύναψε σχέση με τον κατηγορούμενο για να δημιουργήσει προβλήματα στην οικογένειά του.

«Ναι μεν υπήρχε διαφορά ηλικίας, πλην όμως αποδοχή και από τις δυο πλευρές. Με την θέληση της και την συναίνεση της δεν είναι παράνομο. Η κοπέλα ήταν 16 ετών», υποστηρίζει ο κ. Φουφόπουλος.

«Ο κατηγορούμενος δηλώνει ότι η ανήλικη συνήψε σχέση μαζί του όχι στην πραγματικότητα, γιατί στα αλήθεια δεν τον είχε ερωτευθεί. Αλλά γιατί ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια του».

«Θα έλεγε στον γιο του για την σχέση του με την καταγγέλλουσα και έτσι θα την ανάγκαζε να χωρίσει. Οι δεύτερες απειλές ότι ο κατηγορούμενος τάχα θα έκανε κακό στον πατέρα της, δεν ισχύουν καθώς οι άνθρωποι αυτοί και γνωρίζονταν από το κοινωνικό περιβάλλον και είχαν κάποιου είδους επαγγελματικές σχέσεις, καθώς ο ένας είχε τοποθετήσει στην οικία του άλλου καλώδια και ο άλλος κάτι σήτες», επισημαίνει ο δικηγόρος του 44χρονου.

Χορηγούμενο

«Η εν διαστάσει σύζυγος υποστηρίζει ότι γνώριζε για τη σχέση αυτή του άντρα της με την καταγγέλλουσα και αυτός ήταν και ο λόγος που χωρίσανε», συμπληρώνει μάλιστα ο κ. Φουφόπουλος.

Επιχείρησαν να πάρουν το κινητό της 16χρονης για να δημιουργήσουν ψεύτικο άλλοθι για τον 44χρονο

Σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Mega, προσπάθησαν να της αφαιρέσουν το κινητό τηλέφωνο για να στείλουν μήνυμα, υποτίθεται ότι είχε προσκαλέσει τον 44χρονο σε ερωτική συνάντηση, προκειμένου να τον καλύψουν και να του δώσουν άλλοθι.

Το βίντεο, που καταγράφηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, δείχνει το ασημί αυτοκίνητο του… 44χρονου στην περιοχή όπου ζει η 16χρονη, μέσα στο οποίο φέρεται να είχαν λάβει χώρα οι βιασμοί. Το όχημα οδηγείται από τον γιο του δράστη, ο οποίος κατεβαίνει μαζί με τον κατηγορούμενο και τη νυν σύντροφό του.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, οι τρεις τους επιχείρησαν να ασκήσουν πίεση στο κορίτσι. Η σύντροφος του γιου του 44χρονου πήρε το κινητό της ανήλικης και έστειλε το επίμαχο μήνυμα που υποτίθεται ότι ζητούσε ερωτική συνάντηση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πλευράς της κοπέλας.

Εξομολογήθηκε στον πατέρα της Μετά από έντονους συναισθηματικούς εκβιασμούς, η 16χρονη βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει στον πατέρα της τα όσα φρικτά βίωνε, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του 44χρονου την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού.

Ο πατέρας της κοπέλας ανέφερε μάλιστα ότι ο δράστης είχε εξαναγκάσει την κόρη του σε ερωτική επαφή τουλάχιστον… 10 φορές, από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και τις 19 Αυγούστου.

Σύλληψη του δράστη Μετά την καταγγελία του πατέρα, ο 44χρονος εντοπίστηκε τα ξημερώματα της… 23ης Αυγούστου να βρίσκεται έξω από το σπίτι της 16χρονης με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το Mega, εκείνες τις ημέρες την καλούσε συνεχώς για να τη συναντήσει… Ενώ η ανήλικη προσπαθούσε να τον αποφύγει. Οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν τον παρακολούθησαν διακριτικά. Όταν προσπάθησε να διαφύγει, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Δείτε επίσης – Σάλος στη Ρόδο: Συνελήφθη γυναίκα για βιασμό 20χρονης μέσα σε μαγαζί!

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 44χρονος

Ο κατηγορούμενος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί. Κατηγορείται για «Βιασμό τετελεσμένο κατ’ εξακολούθηση» και επίσης «απείθεια».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button