ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάνσυ Κοίλου: Η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη στην πασαρέλα (βίντεο)

Η άγνωστη ζωή της πριν τη σχέση της με τον πρώην Περιφερειάρχη Αττικής

Χορηγούμενο

Νάνσυ Κοίλου: Η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη στην πασαρέλα! Η άγνωστη ζωή της πριν τη σχέση της με τον πρώην Περιφερειάρχη Αττικής…

Νάνσυ Κοίλου: Η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη στην πασαρέλα… Η Νάνσυ Κοιλού, σύντροφος του Γιώργου Πατούλη, βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, είναι έγκυος. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση, όχι μόνο λόγω της προσωπικής της σχέσης με τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής, αλλά και εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας που τους χωρίζει, καθώς η Νάνσυ Κοίλου είναι κατά 30 χρόνια νεότερη από τον Γιώργο Πατούλη.

Δείτε επίσης – Γιώργος Πατούλης: Η σύντροφός του με φουσκωμένη κοιλιά (φωτο)

Χορηγούμενο

Η Νάνσυ Κοίλου έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής της πορείας εργαζόμενη ως γραμματέας στο γραφείο της Περιφέρειας Αττικής, όπου απέκτησε εμπειρία σε διοικητικές θέσεις και υποστήριξε το έργο του τότε περιφερειάρχη. Η παρουσία της δίπλα στον Γιώργο Πατούλη ήταν συχνή, τόσο σε επαγγελματικές συναντήσεις όσο και σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις, γεγονός που τροφοδότησε τη φημολογία για τη σχέση τους, πριν αυτή γίνει δημόσια γνωστή.

Η καριέρα στις πασαρέλες

Πριν από την εργασία της στην Περιφέρεια, η Νάνσυ είχε ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας, αναλαμβάνοντας ρόλο μοντέλου στην επιχείρηση ενδυμάτων που διατηρεί η μητέρα της, Ευδοξία Κοσμίδου. Με την υποστήριξη της μητέρας της, η Νάνσυ Κοίλου ανέδειξε την αισθητική της μέσα από επαγγελματικές φωτογραφίσεις και εμφανίσεις στην πασαρέλα, προβάλλοντας τις συλλογές της οικογενειακής επιχείρησης.

Δείτε βίντεο από το tlife.gr με την όμορφη Νάνσυ Κοίλου σε ρόλο μοντέλου να κάνει πασαρέλα με τα ρούχα της μητέρας της

Χορηγούμενο

Βίντεο – Όταν η Νάνσυ Κοίλου έκανε πασαρέλα

Φωτογραφίες της κόρης της έχουν επίσης πολλές φορές αναρτηθεί στα social media από την περήφανη μητέρα της, που δεν διστάζει να δείξει την αγάπη και την υποστήριξή της.

Δείτε επίσης – Ξέσπασε ο Γιώργος Πατούλης: «Δεν περιμένουμε δίδυμα»

Η Νάνσυ Κοίλου, μέσα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού. Η είδηση της εγκυμοσύνης της προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, ενισχύοντας περαιτέρω το δημόσιο προφίλ της. Ο Γιώργος Πατούλης, από την άλλη, συνεχίζει να διατηρεί τη θέση του ως ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους πολιτικούς της χώρας, ενώ η προσωπική του ζωή παραμένει αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος.

Χορηγούμενο

Η σχέση της Νάνσυ Κοίλου με τον Γιώργο Πατούλη, η διαφορά ηλικίας τους και η επικείμενη γέννηση του παιδιού τους έχουν δημιουργήσει ένα μίγμα θεμάτων που απασχολούν έντονα τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό, κάνοντας τη Νάνσυ Κοίλου το πρόσωπο των ημερών.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button