EΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό (βίντεο)

Έχει ανέβει στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ

Χορηγούμενο

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό – Έχει ανέβει στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό… Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας απειλεί να πέσει από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Νικόπολης, στα δυτικά της πόλης. Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην περιοχή, με τις αρχές να βρίσκονται επί ποδός προσπαθώντας να αποτρέψουν την τραγωδία.

Ο άνδρας βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου, φανερά ταραγμένος, απειλώντας ότι θα πέσει στο κενό. Οι γείτονες, οι οποίοι αντιλήφθηκαν την κατάσταση, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία, που έφτασαν γρήγορα στο σημείο.

Χορηγούμενο

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να διαπραγματευτούν με τον άνδρα, επιχειρώντας να τον ηρεμήσουν και να τον αποτρέψουν από το να προβεί σε κάποια μοιραία κίνηση. Παράλληλα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής έχουν αναπτύξει εξοπλισμό ασφαλείας κάτω από το κτήριο, έτοιμοι να παρέμβουν σε περίπτωση που χρειαστεί.

Δείτε βίντεο που ανέβασε ο ραδιοφωνικός σταθμός Status FM 107,7 από το σημείο όπου ο άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει

Το περιστατικό έχει προκαλέσει την προσοχή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί κοντά στο σημείο, προσπαθώντας να κατανοήσουν τι συμβαίνει. Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή για να διευκολύνουν το έργο τους και να αποτρέψουν την πρόσβαση σε περιττά άτομα, ενώ παράλληλα ζητούν από τους συγκεντρωμένους να παραμείνουν ήρεμοι και να απομακρυνθούν, ώστε να μην αυξήσουν την ένταση της κατάστασης.

Χορηγούμενο

Η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη, με τις αρχές να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσουν τον άνδρα να εγκαταλείψει την απειλητική του στάση. Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει, για άλλη μια φορά, τη σημασία της άμεσης και συντονισμένης δράσης των αρμόδιων αρχών σε καταστάσεις κρίσης.

Οι συνθήκες που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτήν την ακραία απόφαση δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, αλλά είναι προφανές ότι πρόκειται για μια ευαίσθητη κατάσταση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Οι διαπραγματευτές της αστυνομίας συνεχίζουν τις προσπάθειές τους με στόχο την ασφαλή έκβαση του περιστατικού.

Η έκβαση αυτής της δραματικής κατάστασης παραμένει αβέβαιη, με όλους να ελπίζουν για ένα θετικό τέλος, που θα αποφύγει μια πιθανή τραγωδία και θα οδηγήσει τον άνδρα να λάβει την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζεται.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button