ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος: Μωράκι πέθανε ξαφνικά λίγο μετά τη βάπτιση

Υπέστη καρδιακή προσβολή και βρέθηκε στους πνεύμονές του 110 ml νερού

Χορηγούμενο

Θρήνος: Μωράκι πέθανε ξαφνικά λίγο μετά τη βάπτιση! Υπέστη καρδιακή προσβολή και βρέθηκε στους πνεύμονές του 110 ml νερού

Θρήνος: Μωράκι πέθανε ξαφνικά λίγο μετά τη βάπτιση… Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου ενός βρέφους δύο μηνών, λίγο μετά τη βάπτισή του. Σύμφωνα με το mama24.gr, το δυστύχημα συνέβη στη Ρουμανία. Ο πατέρας του βρέφους ανέφερε ότι ο ιερέας βύθισε το παιδί κάτω από το νερό, με αποτέλεσμα να καταπιεί νερό. Οι γιατροί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα, βρήκαν στα πνευμόνια του παιδιού 110 ml νερού.

«Ένα βρέφος ενάμιση μηνός υπέστη καρδιακή προσβολή στην εκκλησία μετά τη βάπτισή του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε στην εντατική διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση», ανέφερε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Χορηγούμενο
Το άτυχο μωράκι κατά την βάπτισή του

Τα συγκλονιστικά λόγια του αρχιερέα

Ο αρχιερέας επιβεβαίωσε ότι το μωρό βυθίστηκε στο νερό, τονίζοντας ότι το βάπτισμα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις εκκλησιαστικές πρακτικές, δηλαδή με τριπλή εμβάπτιση. Επίσης, ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο ιερέας του είπε ότι το μωρό έκλαιγε καθ’ όλη τη διάρκεια της βάπτισης, αλλά και μετά την έξοδό του από το νερό.

Από την άλλη πλευρά, ο θλιμμένος πατέρας του μωρού ισχυρίζεται ότι ο ιερέας συνέχισε να βυθίζει το μωρό στην κολυμπήθρα, παρά το γεγονός ότι το παιδί έκλαιγε. Σημείωσε χαρακτηριστικά… «Αν το βλέπεις να κλαίει με ανοιχτό το στόμα, δεν το βουτάς στο νερό».

Δείτε επίσης – Σοκ: Γονείς πούλησαν το μωρό τους για να πάρουν ένα σπίτι!

Χορηγούμενο

Έρχονται αλλαγές στις οδηγίες των βαπτίσεων

Το τραγικό γεγονός οδήγησε στην παρέμβαση της αστυνομίας και του εισαγγελέα, με τον τελευταίο να ξεκινάει δικογραφία για ανθρωποκτονία. Παράλληλα, το Πατριαρχείο της Ρουμανίας ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα.

Δείτε επίσης – Τραγωδία για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό: «Έχασα το μωράκι μου…»

Στη Ρουμανία, αναφέρουν μάλιστα ότι η Μητρόπολη στην οποία ανήκει ο ιερέας από την πόλη Suceava εξετάζει το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει τις οδηγίες για τις βαπτίσεις. Ένας εκπρόσωπος της Μητρόπολης δήλωσε ότι θα μπορούσε να προτιμηθεί η επαφή του νερού μόνο στο κεφάλι και στην πλάτη των παιδιών, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια τραγικά περιστατικά.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button