ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα» Ζυγούλη για Ρουβά: «Αποφάσισα να τον αφήσω…»

Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον γάμο και τη σχέση της με τον τραγουδιστή

Χορηγούμενο

«Βόμβα» Ζυγούλη για Ρουβά: «Αποφάσισα να τον αφήσω…»! Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον γάμο και τη σχέση της με τον τραγουδιστή

«Βόμβα» Ζυγούλη για Ρουβά: «Αποφάσισα να τον αφήσω…»… Στην επερχόμενη εκπομπή “Τετ Α Τετ” του Alpha Κύπρου, η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει ενδιαφέροντα στοιχεία για τη ζωή της με τον Σάκη Ρουβά, και τα όσα διακυβεύονται στη σχέση τους. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή, το μοντέλο και σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή ανοίγει για πρώτη φορά το κεφάλαιο του γάμου τους και των προσωπικών της αποφάσεων.

Αποκαλύψεις «φωτιά» από την Κάτια Ζυγούλη

Σύμφωνα με το τρέιλερ της εκπομπής, η Κάτια Ζυγούλη αναφέρεται στην αρχική της εντύπωση για τον Σάκη Ρουβά, περιγράφοντάς τον ως ένα “πολύ ωραίο αγόρι” που της είχε κάνει θετική εντύπωση, αν και η ίδια δεν ήταν τότε εξοικειωμένη με τη μουσική του ή με την προσωπικότητά του. «Δεν ήμουν ούτε Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του Σάκη. Πολύ ωραίο αγόρι αυτός» είχε πει χαρακτηριστικά, υποδεικνύοντας μάλιστα τη φυσική έλξη που ένιωσε προς το πρόσωπό του.

Χορηγούμενο

Όμως, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί. Η Κάτια Ζυγούλη εξηγεί επίσης τη συνειδητή απόφασή της να αλλάξει στάση προς τη σχέση και τον γάμο τους. Όπως αναφέρει, «όταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι ‘αυτά που ήξερες με τις ζήλιες και τις ανασφάλειες, ξέχασε τα! Θα τρελαθείς.’ Νομίζω όταν είπα το ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, ‘παρ’ το απόφαση, εδώ είσαι’ αποφάσισα».

Δείτε επίσης – Σάλος με Ζυγούλη – Ρουβά: Δείτε με τι αυτοκίνητο πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά τους! (Φωτο)

Με αυτές τις δηλώσεις, η Κάτια Ζυγούλη φωτίζει τις εσωτερικές διεργασίες που οδήγησαν στη δέσμευσή της για τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, δίνοντας μια σπάνια και ειλικρινή ματιά στις προσωπικές αποφάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους.

Χορηγούμενο

«Πολλά από αυτά που έκανα στη δουλειά μου δεν τα καταλάβαινα με την πρώτη. Έπρεπε να κοιτάξω μετά από πάρα πολλά χρόνια πίσω και να πω… Μπράβο τα κατάφερα» προσθέτει επίσης, στο τρέιλερ της επερχόμενης εκπομπής, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη για τον Σάκη Ρουβά και το γάμο τους

 


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button