ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι έβαλαν μαζί της μέσα στο φέρετρο;

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη από τον προσωπικό της φωτογράφο

Χορηγούμενο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι έβαλαν μαζί της μέσα στο φέρετρο; Η ανατριχιαστική αποκάλυψη από τον προσωπικό της φωτογράφο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι έβαλαν μαζί της μέσα στο φέρετρο;… Στις 23 Ιουλίου 1996, η Ελλάδα αποχαιρέτησε την «Εθνική μας σταρ», Αλίκη Βουγιουκλάκη, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας βαθιά θλίψη σε όλη τη χώρα. Η Αλίκη έφυγε μόλις τρεις ημέρες μετά τα γενέθλιά της, αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό κινηματογράφο και στη ζωή των θαυμαστών της.

Δείτε επίσης – Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ανατριχιαστικό μυστικό που πήρε μαζί της και ο άγνωστος οικογενειακός εφιάλτης

Χορηγούμενο

Η τελευταία επιθυμία της μεγάλης ηθοποιού αποκαλύφθηκε το 2021 από τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Γιάννης μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του ένα σπάνιο βίντεο, στο οποίο ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης, ο Κλεισθένης, περιγράφει μια επιθυμία της ηθοποιού που την εξέφραζε από το 1974 μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Κλεισθένη, η Αλίκη ήθελε, όταν θα έφευγε από τη ζωή, να τοποθετήσει ο ίδιος ανάμεσα στα χέρια της την αγαπημένη της φωτογραφία από την παράσταση «Η Ωραία μου Κυρία» το 1974, όπου φορούσε ένα μπλε καπέλο. Αυτή η φωτογραφία είχε ξεχωριστή σημασία για εκείνη, και η επιθυμία της να την έχει μαζί της στην τελευταία της κατοικία αποκαλύπτει τη βαθιά της σύνδεση με την καριέρα και τις στιγμές δόξας που έζησε.

Αυτή η κίνηση αποκαλύπτει το πόσο σημαντική ήταν για την… Αλίκη η καριέρα της, αλλά και η επιθυμία της να διατηρήσει τις αναμνήσεις της από τις πιο λαμπρές στιγμές της ζωής της ακόμα και στο θάνατό της.

Χορηγούμενο

Στη λεζάντα γράφει…

«Αυτό το πράγμα ήταν λιγάκι αστείο γιατί ξεκίνησε από το 1974, από το 1974 μου το ζητούσε αυτό. Επειδή η φωτογραφία της άρεσε πάρα πολύ έλεγε “αυτήν τη φωτογραφία όταν πεθάνω, θέλω να μου τη βάλεις στο φέρετρο μέσα, να την αγκαλιάσω” τόσο αγαπούσε αυτήν τη φωτογραφία. Και τις τελευταίες ημέρες μου το έλεγε μέσα στο νοσοκομείο και της έλεγα “μην λες σαχλαμάρες”. Τη μέρα που ήταν να γίνει η κηδεία και τα αδέλφια της και όλοι μου είπαν να τηρήσω την επιθυμία της».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συγκλονιστική αποκάλυψη

View this post on Instagram

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button