EΛΛΑΔΑ

Μειώνονται τα διόδια στην Αττική οδό

Από τις 6 Οκτωβρίου τα διόδια στην Αττική Οδό θα μειωθούν σε 2,5 ευρώ από 2,80

Χορηγούμενο

Αυτήν την ώρα, το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην εισήγησή του, ο πρωθυπουργός εστίασε στις καθημερινές προκλήσεις. Και τα προβλήματα της κοινωνίας. Και ανακοίνωσε ότι από τις 6 Οκτωβρίου τα διόδια στην Αττική Οδό θα μειωθούν σε 2,5 ευρώ από 2,80.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: “Θέλω να σχολιάσω την προσπάθεια ορισμένων να αναδημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα γύρω από τις τιμές στην αγορά. Ειδικά τώρα που ο πληθωρισμός μειώνεται. Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, οι αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων στη χώρα μας έχουν πέσει κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.” Επίσης, πρόσθεσε ότι ζήτησε από τον υπουργό Ανάπτυξης να παρουσιάσει αναλυτικά συγκρίσεις τιμών προϊόντων από πέρυσι και φέτος. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής είναι αποτελεσματικά. Και ότι η δύσκολη αυτή περίοδος πλησιάζει στο τέλος της.

Χορηγούμενο

Στη συνεδρίαση, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας θα παρουσιάσουν εισήγηση για την έγκριση της σύμβασης παραχώρησης. Που αφορά στη χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση της Αττικής Οδού.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button