EΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Απόπειρα βιασμού 20χρονης σε ερημική παραλία – Δείτε την στιγμή που παρεμβαίνει ο φίλος της…

Μια νεαρή γυναίκα 20 ετών από τη Σαλαμίνα υπήρξε θύμα απόπειρας βιασμού από έναν 35χρονο άνδρα με ποινικό μητρώο

Χορηγούμενο

Μια νεαρή γυναίκα 20 ετών από τη Σαλαμίνα υπήρξε θύμα απόπειρας βιασμού από έναν 35χρονο άνδρα με ποινικό μητρώο. Για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπές και προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Αυγούστου, σε μια ερημική παραλία της Σαλαμίνας. Ο άνδρας προσπάθησε να βιάσει την κοπέλα. Απειλώντας την με μαχαίρι αν δεν υποκύψει στις απαιτήσεις του.

Χορηγούμενο

Η νεαρή, για να αποφύγει την επίθεση, έτρεξε στη θάλασσα. Αλλά ο δράστης τη συνόδευσε και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει χωρίς επιτυχία. Ευτυχώς, το περιστατικό παρατήρησε ένας φίλος της κοπέλας. Ο οποίος, όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει διαδοθεί στα social media, παρενέβη και έσωσε τη φίλη του.

Στο βίντεο, φαίνεται ο δράστης και το θύμα μέσα στη θάλασσα, με τον φίλο της 20χρονης να φωνάζει στην κοπέλα να βγει έξω. Επίσης, απευθύνεται στον δράστη. Ο οποίος ισχυρίζεται ότι υπήρξε σύγχυση και υποστηρίζει ότι η κοπέλα ήταν άλλη.

Μετά την παρέμβαση του φίλου, η αστυνομία ειδοποιήθηκε και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας έχει ένα βεβαρυμένο ποινικό ιστορικό, το οποίο περιλαμβάνει υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπές και προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Χορηγούμενο

Δείτε το βίντεο:

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button