EΛΛΑΔΑ

Συναγερμός: Τούμπαρε νταλίκα στον Κηφισό

Σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας και τεράστιο μποτιλιάρισμα

Χορηγούμενο

Συναγερμός: Τούμπαρε νταλίκα στον Κηφισό – Σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας και τεράστιο μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα

Συναγερμός: Τούμπαρε νταλίκα στον Κηφισό… Σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει από την ανατροπή νταλίκας στον Κηφισό, στο καθοδικό ρεύμα, στο ύψος του Ρέντη. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι και έχει προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις και κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή.

Η νταλίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ανατράπηκε στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να κλείσουν τμήματα του καθοδικού ρεύματος της Λεωφόρου Κηφισού. Οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι ο οδηγός της νταλίκας δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά η αποκατάσταση της κυκλοφορίας είναι δύσκολη λόγω του μεγάλου όγκου του οχήματος και της κατάστασης του οδοστρώματος.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Δίπλωσε νταλίκα στην Εθνική Οδό: Μάνα και μωρό ανάμεσα στους νεκρούς

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν ήδη φτάσει στο σημείο για να διαχειριστούν την κατάσταση και να απομακρύνουν το αναποδογυρισμένο όχημα. Οι εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του δρόμου αναμένονται να διαρκέσουν αρκετές ώρες, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν την Λεωφόρο Κηφισού για τις μετακινήσεις τους.

Εν τω μεταξύ, η κυκλοφοριακή κίνηση έχει επεκταθεί και σε παρακείμενες οδούς, προκαλώντας αυξημένη κίνηση και συμφόρηση σε άλλες περιοχές της πόλης. Οι αρχές συνιστούν στους οδηγούς να αποφύγουν την περιοχή αν είναι δυνατόν και να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγουν τη συμφόρηση.

Χορηγούμενο

Η κατάσταση συνεχώς εξελίσσεται, και οι υπηρεσίες αναμένονται να κάνουν συχνές ανακοινώσεις για τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις προόδους στις εργασίες αποκατάστασης. Οι επιβάτες των δημόσιων συγκοινωνιών ενδέχεται επίσης να επηρεαστούν, καθώς οι διαδρομές και τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να υποστούν αλλαγές λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Η ανατροπή της νταλίκας στον Κηφισό είναι ένα ακόμη παράδειγμα των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινή ζωή των πολιτών, και οι αρμόδιες αρχές καλούνται να ενεργήσουν άμεσα για την αποκατάσταση της κανονικότητας και την ασφάλεια των δρόμων.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button