EΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Που ζουν μετά τα λαγούμια οι παλαιοχριστιανοί;

Σε κρίσιμη κατάσταση το νεογέννητο μωράκι τους - Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

Χορηγούμενο

Απίστευτο: Που ζουν μετά τα λαγούμια οι παλαιοχριστιανοί; Σε κρίσιμη κατάσταση το νεογέννητο μωράκι τους! Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»…

Απίστευτο: Που ζουν μετά τα λαγούμια οι παλαιοχριστιανοί;… Η οικογένεια των Παλαιοχριστιανών έχει επανέλθει στο προσκήνιο των ειδήσεων λόγω των δραματικών εξελίξεων που σημειώθηκαν με την πρόσφατη γέννηση του πέμπτου παιδιού τους. Η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα από το κρυφό λαγούμι τους σε ένα νέο σπίτι, ωστόσο, η γέννηση του μωρού συνέβη κάτω από εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες.

Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, η μητέρα του βρέφους, Σεβαστή, αντιμετώπισε σοβαρές επιπλοκές κατά τον τοκετό, ο οποίος κράτησε σχεδόν 10 μήνες. Η κατάσταση επιδεινώθηκε μάλιστα με ακατάσχετη αιμορραγία, θέτοντας το βρέφος σε σοβαρό κίνδυνο. Σήμερα, τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο βρίσκονται στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου το βρέφος νοσηλεύεται σε θερμοκοιτίδα και οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Ανατροπή: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του «Παλαιοχριστιανού» Μανώλη!

Το νέο σπίτι μετά τα λαγούμια

Η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα σε ένα μετόχι ενός Μοναστηρίου, που βρίσκεται περίπου 1,5 ώρα μακριά από την Αθήνα. Το νέο τους σπίτι διαθέτει βασικές ανέσεις, όπως κρεβάτια και κούνια για το μωρό, αλλά δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα. Αντ’ αυτού, η οικογένεια χρησιμοποιεί φωτοβολταϊκά συστήματα και γεννήτρια για να καλύψει τις απαραίτητες ανάγκες με πράσινη ενέργεια. Το μετόχι αυτό, όπως αναφέρεται, τους παρέχει μια μορφή στήριξης μέσω οικοδομικών εργασιών αντλώντας έτσι κάποια ελαφρυντικά από το ενοίκιο.

Δείτε επίσης – Μια καλλονή η «κόρη» του πολύτεκνου «παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη!

Χορηγούμενο

Η απόφαση της οικογένειας να ζήσει απομονωμένη κοντά στη φύση, αντί για σπηλιά… Δείχνει τη συνεχιζόμενη επιθυμία τους για απομάκρυνση από τον σύγχρονο πολιτισμό. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, οι γονείς είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σώσουν το νεογέννητο κοριτσάκι τους, το οποίο πρόκειται να ονομαστεί Άννα. Η τραγική κατάσταση του βρέφους έχει προκαλέσει ανησυχία… Και η οικογένεια ελπίζει ότι σύντομα θα μπορέσει να επανασυνδεθεί με το μωρό της και να το πάρει στο σπίτι.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button