EΛΛΑΔΑ

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δυναμικά στο MEGA με το ανανεωμένο «Τσαντίρι» του

Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους δημιουργούς της γενιάς του

Χορηγούμενο

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του Mega.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το κανάλι: «Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει το μεγάλο του comeback στο MEGA. Και ξαναφέρνει στην τηλεόραση το εμβληματικό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Χορηγούμενο

Πολυδιάστατος και αεικίνητος. Απλός, αλλά με διεισδυτική σκέψη. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας «ανιχνευτής» της κοινωνίας.

Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους δημιουργούς της γενιάς του. Παραμένοντας πιστός στις αρχές και τις αξίες του. Η μακρά πορεία του στον Πολιτισμό και η διαχρονική του δημοτικότητα τονίζουν τη σταθερότητά του.

Από την υποκριτική στην τηλεόραση και το θέατρο, έως τη συγγραφή σεναρίων και την παραγωγή θεατρικών έργων, έχει αφήσει ένα ξεχωριστό προσωπικό αποτύπωμα. Σταθμός στην καριέρα του υπήρξαν οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» στο MEGA. Μέσα από τους οποίους γεννήθηκε και η πρώτη ζωντανή σατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Χορηγούμενο

Με το αιχμηρό του χιούμορ και τον καυστικό του σχολιασμό, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA για να υπηρετήσει, όπως έχει πει, «το πιο περήφανο λαϊκό είδος ψυχαγωγίας», με το ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Η Alter Ego Media τον καλωσορίζει και του εύχεται μια δημιουργική τηλεοπτική σεζόν».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button