ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας εξηγεί την αποχώρησή του από τη ΝΔ: ‘Έχει μεταλλαχθεί σε κάτι που προτού πολεμούσαμε”

Για εκείνους που είχαν αμφιβολίες σχετικά με την απόφαση του πρώην Γραμματέα Οργανωτικού και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Χορηγούμενο

Για εκείνους που είχαν αμφιβολίες σχετικά με την απόφαση του πρώην Γραμματέα Οργανωτικού και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κόλλια, να ζητήσει τη διαγραφή του από το κόμμα, η σημερινή αναρτημένη του δήλωση στο Facebook προσφέρει σαφή εξήγηση. Σε μια εκτενή και αναλυτική ανάρτηση, ο κ. Κόλλιας καταγγέλλει την πλήρη απαξίωση των ιδεών. αι αρχών που είχαν διαμορφώσει τη ΝΔ για πολλές γενιές.

Εκφράζει την απογοήτευσή του για την αλλαγή πορείας της ΝΔ, την οποία χαρακτηρίζει «μετάλλαξη σε αυτά που κάποτε αντισταθήκαμε». Επισημαίνει ότι, παρά τα συνεχή μηνύματα από στελέχη και πολίτες, η σημερινή ηγεσία επιμένει σε πολιτικές που θεωρεί αποτυχημένες. Σε οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό, θρησκευτικό και πατριωτικό επίπεδο. Δηλώνει με αποφασιστικότητα: «Μπορούν να συνεχίσουν ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ! Κάποιοι αλλάζουν ιδέες για να μην αλλάξουν κόμμα… εγώ αλλάζω κόμμα για να μην αλλάξω ιδέες…»

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button