ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σταρόβας: «Μοιράζομαι την περιπέτειά μου – Η ζωή μου είναι θαύμα»(βίντεο)

Τίτλος του βίντεο είναι «Ελπίζω να με θυμάστε»

Χορηγούμενο

Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάιο, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέβασε ένα νέο βίντεο στο YouTube κανάλι του.

Ο τίτλος του βίντεο είναι «Ελπίζω να με θυμάστε». Kαι αναφέρεται στην υγειονομική του περιπέτεια. Στο βίντεο, ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρει ότι, όταν η ομιλία του βελτιωθεί περισσότερο, σκοπεύει να δημιουργήσει επιπλέον βίντεο.  Για να μοιραστεί τις λεπτομέρειες της αποκατάστασής του.

Χορηγούμενο

Ο Δημήτρης Σταρόβας λέει: «Γειά σας, ελπίζω να με θυμάστε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί η υγεία μου παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. Δεν αντιμετωπίζω σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα, μόνο η ομιλία χρειάζεται περαιτέρω αποκατάσταση. Όταν καταφέρω να μιλήσω καλύτερα, θα φτιάξω ένα ή περισσότερα βίντεο για να σας διηγηθώ την εμπειρία μου από την αρχή μέχρι τώρα».

Συνεχίζει: «Αυτά τα τρία μήνες ήταν γεμάτοι γεγονότα και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Πιστεύω ότι αξίζει να το κάνουμε, καθώς έχω πολλά να σας πω και θέλω να προειδοποιήσω όσους δεν φροντίζουν τον εαυτό τους όπως έπρεπε. Είμαι εδώ από τύχη, μόνο αυτό θα πω. Το βίντεο αυτό θα γίνει όταν η ομιλία μου είναι καλύτερη».

Επιπλέον, αναφέρει: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι στο στούντιο για να ετοιμάσουμε αυτό το βίντεο και προετοιμάζομαι για τη νέα σεζόν. Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουμε τα μαθήματα κιθάρας, τόσο στο στούντιο όσο και διαδικτυακά, και θα επανέλθουμε σε κανονική ροή».

Χορηγούμενο

Δείτε το βίντεο:


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button