ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γάμος Κασσελάκη: Η τελετή αγάπης με τον Τάιλερ Μακμπέθ – Εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση!

Μετά την τελετή, ακολούθησε δεξίωση για τους 130 προσκεκλημένους!

Χορηγούμενο

Το απόγευμα της Παρασκευής, 30 Αυγούστου 2024, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ αντάλλαξαν όρκους αγάπης σε μια ειδική τελετή. Που πραγματοποιήθηκε στον Βοτανικό Κήπο στην Κρήτη.

Ωστόσο σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Flashnews, το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της τελετής κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στις 6 το απόγευμα. Ενώ οι καλεσμένοι είχαν αρχίσει να καταφτάνουν λίγο νωρίτερα.

Χορηγούμενο

Επίσης στην είσοδο του ιδιωτικού δρόμου που οδηγεί στο Βοτανικό Πάρκο, υπήρχε περιπολικό της Αστυνομίας. Που απέκλειε την είσοδο σε όσους δεν είχαν πρόσκληση. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, προκειμένου να αποφύγουν τις κάμερες, εισήλθαν στον χώρο της τελετής με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Ακόμη μετά την τελετή, ακολούθησε δεξίωση για τους 130 προσκεκλημένους, οι οποίοι γεύτηκαν κρητικές λιχουδιές παρασκευασμένες με τοπικά προϊόντα. Σπιτική λεμονάδα με βότανα. Και κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν. Ακολούθησε δείπνο και πάρτι στον κήπο της πολυτελούς βίλας «Casa Scordilli», με θέα τον κόλπο της Σούδας.

Επιπλέον τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυστηρά, με το ζευγάρι να επιδιώκει να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα της γιορτής τους. Όπως αναφέρει το Flashnews, είχε εγκατασταθεί σύστημα κατά των drones για να αποτραπεί η καταγραφή της τελετής από ψηλά. Επίσης, οι καλεσμένοι κλήθηκαν να παραδώσουν τα κινητά τους πριν την έναρξη της γαμήλιας εκδήλωσης.

Χορηγούμενο

Δείτε το βίντεο:

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button