ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο: Έκανε δίδυμα από δύο διαφορετικούς άντρες

Το εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο με τις αδελφές που δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους και έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά

Χορηγούμενο

Απίστευτο: Έκανε δίδυμα από δύο διαφορετικούς άντρες! Το εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο με τις αδελφές που δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους και έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά…

Απίστευτο: Έκανε δίδυμα από δύο διαφορετικούς άντρες… Υπό κανονικές συνθήκες, κανείς δεν θα τις αναγνώριζε ως αδερφές. Η Ζαμπρίνα έχει βορειοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, είναι ξανθιά με γαλάζια μάτια. Ενώ η Λίμπι έχει ασιατική εμφάνιση, με καστανά μαλλιά και μάτια.

Χορηγούμενο
Τα δίδυμα κορίτσια που έχουν την ίδια μητέρα αλλά διαφορετικούς πατεράδες 

Παρόλα αυτά, η Ζαμπρίνα και η Λίμπι είναι αδερφές και μάλιστα δίδυμες, γεννημένες από την ίδια μητέρα.

Τα κορίτσια, με τη βοήθεια της επιστήμης, ανακάλυψαν ότι το σπάνιο φαινόμενο που τους αφορά ονομάζεται ετεροπατρική υπεργονιμοποίηση.

Σε ένα βίντεο στο TikTok, αποκάλυψαν ότι όταν η μητέρα τους ήταν φοιτήτρια, είχε σχέση με δύο άνδρες ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να γονιμοποιηθούν δύο διαφορετικά ωάρια της, οδηγώντας σε δίδυμα με διαφορετικούς πατέρες.

Χορηγούμενο

Η ετεροπατρική υπεργονιμοποίηση είναι εξαιρετικά σπάνια στους ανθρώπους, αν και παρατηρείται πιο συχνά σε γάτες και σκύλους.

Τελικά, οι δύο πατέρες ανέλαβαν την πλήρη επιμέλεια των κοριτσιών, καθώς η μητέρα τους κρίθηκε ανίκανη να τις μεγαλώσει, και αποφάσισαν να τις αναθρέψουν ως ξαδέρφια.

«Δεν πίστευαν ότι ήμασταν σε θέση να κατανοήσουμε τις πληροφορίες και δεν ήθελαν να μας το πουν από μικρή ηλικία», ανέφερε η Λίμπι. Όταν όμως έφτασαν στα 11 τους χρόνια, οι πατέρες τους αποκάλυψαν την αλήθεια.

Παρότι η Λίμπι και η Ζαμπρίνα ζουν χωριστά. Η καθεμία με τον δικό της πατέρα, βλέπονται συχνά.

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button