ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα» στη showbiz: Άφραγκη διάσημη καλλονή μετά το χωρισμό

Ο θυελλώδης γάμος, τα παιδιά και το επεισοδιακό διαζύγιο

Χορηγούμενο

«Βόμβα» στη showbiz: Άφραγκη διάσημη καλλονή μετά το χωρισμό! Ο θυελλώδης γάμος, τα παιδιά και το επεισοδιακό διαζύγιο…

«Βόμβα» στη showbiz: Άφραγκη διάσημη καλλονή μετά το χωρισμό… Η θυελλώδης σχέση του Μάουρο Ικάρντι και της Γουάντα Νάρα, που τράβηξε την προσοχή των ΜΜΕ και του κοινού τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως έφτασε οριστικά στο τέλος της. Ο γάμος τους, γεμάτος εντάσεις, διαμάχες και πολλές επανενώσεις, κατέρρευσε τελικά τον περασμένο Ιούλιο, χωρίς ενδείξεις συμφιλίωσης.

Η σχέση τους είχε καταγράψει σοβαρούς κλυδωνισμούς και στο παρελθόν. Ήδη πριν από τρία χρόνια, οι δύο τους είχαν βρεθεί πολύ κοντά στο διαζύγιο, αλλά κατάφεραν να παρατείνουν τη συμβίωσή τους. Ωστόσο, η φετινή χρονιά αποδείχθηκε η τελική τους καμπή.

Χορηγούμενο

Μετά την επίσημη λήξη της σχέσης τους, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται τώρα στη Γαλατασαράι, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα που έχουν σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο στη ζωή της πρώην συζύγου του. Συγκεκριμένα, ο Ικάρντι αποφάσισε να μπλοκάρει την κάρτα της Γουάντα Νάρα. Η κάρτα αυτή, όπως αναφέρει η δικηγόρος της influencer, χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για τη διατροφή και τα έξοδα των δύο παιδιών τους.

Χορηγούμενο

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει αναταραχή και αναστάτωση στη ζωή της Γουάντα Νάρα.

Χορηγούμενο

Οι προκλητικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Η Νάρα προχώρησε σε νέες προκλητικές αναρτήσεις στο Instagram της. Σε μία από τις τελευταίες της δημοσιεύσεις, η influencer εμφανίζεται με τα λεοπάρ μαγιό, που προκαλεί το ενδιαφέρον και την προσοχή του ανδρικού κοινού.

Οι φωτογραφίες αυτές έχουν δημιουργήσει θόρυβο και αρκετά σχόλια από τους ακολούθους της, προσφέροντας νέο υλικό για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σάλος στη showbiz: Γνωστή τραγουδίστρια χώρισε τον σύντροφό της γιατί ανακάλυψε πως ήταν… (Φωτο)

«Βόμβα» στη showbiz: Πήγαν διακοπές στην Κω και χώρισαν

Η κατάσταση μεταξύ τους, καθώς φαίνεται, συνεχίζει να είναι τεταμένη… Με κάθε νέα εξέλιξη να τραβά την προσοχή των media και των θαυμαστών τους. Αν και η προσωπική τους ζωή έχει κλείσει ένα κεφάλαιο, η δημόσια παρουσία τους συνεχίζει να δημιουργεί εντυπώσεις και να απασχολεί το κοινό.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button