EΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισίας με καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων (βίντεο)

Απίστευτη κίνηση στην άνοδο μετά το συμβάν

Χορηγούμενο

Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισίας με καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων! Απίστευτη κίνηση στην άνοδο μετά το συμβάν…

Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισίας με καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων… Το απόγευμα της Παρασκευής, σημειώθηκε καραμπόλα πέντε οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της οδού Ολυμπιονικών, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία. Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, στο ρεύμα προς Κηφισιά, κοντά στη συμβολή με την Κατεχάκη.

Παρά το γεγονός ότι το ατύχημα ήταν σοβαρό, ευτυχώς δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός. Οι οδηγοί και οι επιβάτες των εμπλεκόμενων οχημάτων φαίνεται να είχαν την τύχη με το μέρος τους… Καθώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ωστόσο, τα υλικές ζημιές ήταν αρκετά εκτεταμένες, με αρκετά από τα αυτοκίνητα να έχουν υποστεί σοβαρές φθορές.

Χορηγούμενο

Δείτε βίντεο από το σημείο του σοβαρού τροχαίου στη Λεωφόρο Κηφισίας

Απίστευτη κίνηση μετά το τροχαίο στην κάθοδο της Κηφισίας

Μετά το συμβάν, η Τροχαία έσπευσε να βρεθεί στο σημείο, προκειμένου να διαχειριστεί την κατάσταση και να ρυθμίσει την κυκλοφορία, η οποία γρήγορα έγινε πολύ αυξημένη. Οι οδηγοί που κατευθύνονταν προς Κηφισιά αντιμετώπισαν μεγάλες καθυστερήσεις, καθώς η ροή των οχημάτων επιβραδύνθηκε σημαντικά λόγω του ατυχήματος και των απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ακολούθησαν.

Η Τροχαία προχώρησε επίσης στην απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων από το σημείο, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η κυκλοφορία. Η κίνηση άρχισε να ομαλοποιείται σταδιακά, όμως οι καθυστερήσεις συνέχισαν να παρατηρούνται μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες, καθώς οι οδηγοί προσπάθησαν να αποφύγουν το συγκεκριμένο τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αλίμου: Καραμπόλα με εννέα οχήματα

Το περιστατικό αυτό υπογραμμίζει για ακόμη μία φορά την ανάγκη για προσοχή και σύνεση κατά την οδήγηση… Ειδικά σε πολυσύχναστες οδούς και υπό συνθήκες αυξημένης κίνησης. Αν και δεν υπήρξαν τραυματισμοί… Η καραμπόλα προκάλεσε σημαντική ταλαιπωρία σε εκατοντάδες οδηγούς και ανέδειξε την ευθύνη που φέρουμε όλοι όταν βρισκόμαστε στο τιμόνι.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button