ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία επιθυμία και η κηδεία του ηθοποιού

Τι ζήτησε η οικογένειά του για το τελευταίο «αντίο»;

Χορηγούμενο

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία επιθυμία και η κηδεία του ηθοποιού… Τι ζήτησε η οικογένειά του για το τελευταίο «αντίο»;

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία επιθυμία και η κηδεία του ηθοποιού… Ο Δάνης Κατρανίδης, ένας από τους πιο αγαπητούς και εμβληματικούς ηθοποιούς της ελληνικής θεατρικής σκηνής, άφησε την τελευταία του πνοή χθες, σε ηλικία 75 ετών. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους πολλούς φίλους και θαυμαστές του, που τον θυμούνται για την πολυάριθμη και σημαντική προσφορά του στην τέχνη του θεάτρου.

Η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 12:30, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένεια του εκλιπόντος, σε μια πράξη ευγενικής και συναισθηματικής υποστήριξης προς την καλλιτεχνική κοινότητα, έχει εκφράσει την επιθυμία να τιμήσει τη μνήμη του με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αντί να δεχτούν στεφάνια, ζητούν από τους φίλους και τους θαυμαστές του Δάνη Κατρανίδη να συμβάλουν στην ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) και του Σπιτιού του Ηθοποιού.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Δάνης Κατρανίδης: Οι τελευταίες του στιγμές και το πρόβλημα υγείας

Αυτή η επιθυμία αποτυπώνεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε από τον Σπύρο Μπιμπίλα, γνωστό ηθοποιό και πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο οποίος τόνισε την αξία της αλληλοβοηθείας και της στήριξης των ανθρώπων του θεάτρου, ειδικά σε στιγμές πένθους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΤΑΣΕΗ στο τηλέφωνο 210 3815879 και με το Σπίτι του Ηθοποιού στο 210 5226132.

Η απόφαση της οικογένειας να ζητήσει ενίσχυση για αυτούς τους οργανισμούς, αντί να δεχτεί στεφάνια, αποδεικνύει την αφοσίωση του Δάνη Κατρανίδη στην υποστήριξη της καλλιτεχνικής κοινότητας μέχρι και την τελευταία του στιγμή. Το ΤΑΣΕΗ και το Σπίτι του Ηθοποιού, που παρέχουν βοήθεια και υποστήριξη στους Έλληνες ηθοποιούς και καλλιτέχνες, θα ενισχυθούν μέσω αυτής της κίνησης, διασφαλίζοντας ότι η κληρονομιά του Δάνη Κατρανίδη θα συνεχίσει να στηρίζει την τέχνη και τους ανθρώπους που την υπηρετούν.

Χορηγούμενο

Ο Δάνης Κατρανίδης υπήρξε μια εμβληματική μορφή του ελληνικού θεάτρου, με σημαντική παρουσία τόσο στη σκηνή όσο και στην τηλεόραση. Η απώλειά του αφήνει ένα κενό στη θεατρική κοινότητα, αλλά η συνεισφορά του θα συνεχίσει να εμπνέει και να βοηθά τους συναδέλφους του μέσω των οργανισμών που θα υποστηριχθούν στη μνήμη του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button