ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε σοκ η Τατιάνα Στεφανίδου: Η μεγάλη λαχτάρα και τα δυσάρεστα

Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια μετά τις σκαφάτες διακοπές

Χορηγούμενο

Σε σοκ η Τατιάνα Στεφανίδου: Η μεγάλη λαχτάρα και τα δυσάρεστα! Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια λίγο μετά τις σκαφάτες διακοπές…

Σε σοκ η Τατιάνα Στεφανίδου: Η μεγάλη λαχτάρα και τα δυσάρεστα… Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη ταξίδι, αυτή τη φορά μέχρι τη Νέα Υόρκη. Η γνωστή παρουσιάστρια, που πρόσφατα απολάμβανε τις σκαφάτες διακοπές της στο Ιόνιο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί την κόρη της, η οποία ζει και σπουδάζει τα τελευταία χρόνια στην πολυσύχναστη αμερικανική πόλη.

Δείτε βίντεο από τις σκαφάτες διακοπές της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου, γνωστή για την ενεργή της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στη Νέα Υόρκη. Στις 2 Σεπτεμβρίου, δημοσίευσε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την ταράτσα ενός ακριβού εστιατορίου με πανοραμική θέα στην πόλη. Οι φωτογραφίες της απέσπασαν αμέσως πολλά θετικά σχόλια, με τους θαυμαστές της να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την κομψότητα και το στυλ της.

Χορηγούμενο

«Βόμβα» από την Τατιάνα Στεφανίδου: «Έκανα σεξ πρώτη φορά με τον…» (βίντεο)

Σε μια από τις αναρτήσεις της, η Τατιάνα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, αναφερόμενη σε μια φοβία που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της. Αν και δεν αποκάλυψε ακριβώς ποια ήταν η φοβία αυτή, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι κατάφερε να την ξεπεράσει, δείχνοντας τη δύναμη και την αποφασιστικότητά της.

Η Νέα Υόρκη δεν είναι άγνωστη στη Στεφανίδου, αφού η κόρη της ζει εκεί τα τελευταία χρόνια για τις σπουδές της. Το ταξίδι αυτό της έδωσε την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί της και να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν επιστρέψει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τις προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, με την πολύχρονη πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης, παραμένει μία από τις πιο αγαπητές και σεβαστές προσωπικότητες του χώρου.

Με το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, η Τατιάνα δείχνει ότι γνωρίζει πώς να ισορροπεί ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις προσωπικές της υποχρεώσεις, κρατώντας πάντα την ενέργεια και τον ενθουσιασμό της στο επίκεντρο. Οι φωτογραφίες και οι εμπειρίες της από την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ αναδεικνύουν την αγάπη της για τη ζωή και την αναζήτηση νέων εμπειριών, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

Χορηγούμενο

Απίστευτο «σόου» στην Εκάλη: Ευαγγελάτος και Στεφανίδου «σκοτώθηκαν» για μία…

«The sky is not the limit. It’s just the beginning. Έτσι αρχίζει η περιγραφή στην σελίδα του Edge στην περιοχή Hudson Yards. Και του ταιριάζει πολύ αυτό το moto. Πρόκειται για το ψηλότερο παρατηρητήριο του δυτικού ημισφαιρίου που ξεπερνά την αίγλη του Empire State Building και του Top of the Rock. Όταν βλέπεις τον κόσμο από τα 335 μέτρα ψηλά νομίζεις ότι πετάς! Αν και δεν πάσχω από υψοφοβία, όταν πάτησα το πόδι μου σε αυτήν την ταράτσα ζορίστηκα πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button