ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το αποκάλυψε η Άννα Βίσση: Το δεύτερο παιδί με τον Καρβέλα και το μεγάλο παράπονο

Η αγαπημένη τραγουδίστρια «έλυσε» τη σιωπή της

Χορηγούμενο

Άννα Βίσση: Το δεύτερο παιδί με τον Καρβέλα και το μεγάλο παράπονο… Η αγαπημένη τραγουδίστρια «έλυσε» τη σιωπή της!

Άννα Βίσση: Το δεύτερο παιδί με τον Καρβέλα και το μεγάλο παράπονο… Η Άννα Βίσση, μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού μέσα από την πολυετή καριέρα της. Με την μοναδική της φωνή και την εκρηκτική της παρουσία στη σκηνή, η Βίσση έχει γνωρίσει όσο λίγες καλλιτέχνιδες την αποθέωση, ενώ τα τραγούδια της παραμένουν διαχρονικά αγαπημένα.

Δείτε επίσης – Σάλος με την Άννα Βίσση: «Προτιμώ μικρότερους άνδρες γιατί ξέρουν πως να με…»

Χορηγούμενο

Μια από τις πιο καθοριστικές συνεργασίες της ήταν αυτή με τον Νίκο Καρβέλα. Μαζί, κατάφεραν να δημιουργήσουν μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ στην ελληνική μουσική σκηνή. Οι επιτυχίες τους είναι αμέτρητες και πολλά από τα κομμάτια που έγραψαν μαζί παραμένουν ακόμα και σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς.

Δείτε επίσης – Χαμός με Νίκο Καρβέλα και Νίκη Λυμπεράκη: «Θες να συνευρεθούμε;» (βίντεο)

Σε μία σπάνια κατάθεση ψυχής, η Άννα Βίσση είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People», μια πιο προσωπική της πλευρά. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε μιλήσει για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί. Παρά τις τεράστιες επαγγελματικές της επιτυχίες, η Βίσση είχε εκφράσει την ανθρώπινη ανάγκη της για τη δημιουργία μιας μεγαλύτερης οικογένειας.

Χορηγούμενο

Η εξομολόγηση της Άννας Βίσση στο People

Υπήρξαν στιγμές που θέλησες να κάνεις άλλο ένα παιδί;

Ήθελα ένα δεύτερο παιδί, ειδικά λίγο αφού απέκτησα τη Σοφία. Δεν προέκυψε. Τώρα, όμως, έκανε η Σοφία μωρό. Ένα παιδάκι υπέροχο. Είναι φανταστικό φατσάκι και έχει στοιχεία στο χαρακτήρα του που δείχνουν ότι είναι σοβαρός. Είναι πολύ εύκολος στο να γελάσει, άρα είναι ανοιχτή η ψυχή του. Δεν είναι όμως χαζοβιόλης να γελάει με οτιδήποτε.

Πώς είναι το συναίσθημα να κάνει το παιδί σου παιδί;

Μοναδικό. Το παιδί σου που ήδη λατρεύεις, που σου φέρνει στο μυαλό πώς το έχεις γεννήσει και πόσο μεγαλειώδες είναι αυτό το συναίσθημα, το βλέπεις να φέρνει στον κόσμο ένα νέο άνθρωπο. Ήμουν εκεί σε όλη τη διαδικασία. Ήταν σαν να άνοιξαν οι ουρανοί και να βγήκαν όλες οι αχτίδες και τα ουράνια τόξα.

Όταν μιλάς για τη Σοφία τα μάτια σου φωτίζονται…

Είναι πολύ σπουδαία η σχέση μου με τη Σοφία. Πέρα του ότι είναι κόρη μου, είναι μια πολύ σημαντική φίλη. Υπάρχουν στιγμές που η αλήθεια της μπορεί να με έχει πονέσει. Όπως και του Νίκου η αλήθεια με είχε πονέσει και σαν άνθρωπός μου και σαν συνθέτης μου. Όμως δεν είχε ποτέ σκοπό να με θίξει. Με πλήγωνε, αλλά το έκανε για να με κάνει καλύτερη.

Αυτή η εξομολόγηση δείχνει την ευαισθησία και τον συναισθηματικό πλούτο της τραγουδίστριας, στοιχεία που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο ως καλλιτέχνης αλλά και ως άνθρωπος. Η Άννα Βίσση συνεχίζει να εμπνέει το κοινό της με τη μουσική της, αλλά και με την αφοπλιστική ειλικρίνεια με την οποία προσεγγίζει τη ζωή και την καριέρα της.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button