ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πανικός: Η Ιωάννα Τούνη χαρίζει ρούχα, παπούτσια και τσάντες

Όποιος προλάβει πρόλαβε - Πότε και που τα μοιράζει;

Χορηγούμενο

Πανικός: Η Ιωάννα Τούνη χαρίζει ρούχα, παπούτσια και τσάντες! Όποιος προλάβει πρόλαβε… Πότε και που τα μοιράζει;

Πανικός: Η Ιωάννα Τούνη χαρίζει ρούχα, παπούτσια και τσάντες… Η Ιωάννα Τούνη, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις πρωτοποριακές της κινήσεις, αυτή τη φορά όχι μόνο με το προσωπικό της στυλ αλλά και με μια κίνηση γεμάτη ευαισθησία. Μέσα από το νέο της βίντεο στο TikTok, η Τούνη αναφέρθηκε στη νέα της πρωτοβουλία που συνδυάζει την αγάπη για τη μόδα με την έννοια της ενεργειακής θεωρίας.

Ασταμάτητη η Ιωάννα Τούνη: Τα νέα σπίτια που αγόρασε (φωτο)

Χορηγούμενο

Η ενεργειακή θεωρία που υιοθέτησε υποστηρίζει πως ό,τι δίνεις επιστρέφει σε σένα, και η Τούνη αποφάσισε να το εφαρμόσει πρακτικά στη ζωή της. Στο πλαίσιο αυτής της θεωρίας, η διάσημη προσωπικότητα αποφάσισε να χαρίσει κάποια από τα αγαπημένα της ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Το βίντεο της, το οποίο έγινε viral μέσα σε ελάχιστο χρόνο, παρουσιάζει την Τούνη να μοιράζεται στιγμές από τη διαδικασία καθαρισμού της ντουλάπας της και να δείχνει μερικά από τα κομμάτια που θα παραδώσει.

Ιωάννα Τούνη: Η «πικάντικη» συζήτηση για το στήθος της που προκάλεσε σάλο!

Η Ιωάννα Τούνη με αυτή την πρωτοβουλία συνδυάζει την επιρροή της στο χώρο της μόδας με μια αξιέπαινη κίνηση κοινωνικής συνείδησης, αποδεικνύοντας πως η αληθινή αξία βρίσκεται όχι μόνο στο στυλ αλλά και στη γενναιοδωρία.

Χορηγούμενο

«Εννοείται πως τα χαρίζω. Τι ερώτηση είναι αυτή; Στις κολλητές μου εννοείται, πολλές φορές σε ιδρύματα που το έχουν ανάγκη, σε φίλες και γνωστές μου, στην οικογένεια και στα κορίτσια από την εταιρεία μου. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα», σημείωσε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok.

«Η ενεργειακή θεωρία πάντως λέει ότι όσο δίνεις, τόσο παίρνεις. Αλλά ακόμη και να μην τα πιστεύεις αυτά, κρίμα να κάθονται τα πράγματα στην ντουλάπα ενώ μπορεί να τα χαρεί κάποιος άλλος» σημείωσε η influencer στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

@j.touni

Η «ενεργειακή θεωρία» πάντως λέει οτι όσο δίνεις, τόσο παίρνεις… Αλλά ακόμη και να μην τα πιστεύεις αυτά… κρίμα να κάθονται τα πράγματα στην ντουλάπα ενώ μπορεί να τα χαρεί καποιος άλλος🫶🏻❤️❤️ #fyp #foryou #bubblegun #viral #tiktokgreece

Χορηγούμενο

♬ original sound – Ioanna Touni

Η κίνηση αυτή δεν είναι μόνο μια πρακτική εφαρμογή της θεωρίας αλλά και μια επίδειξη του προσωπικού της στυλ. Οι λάτρεις της μόδας παρακολουθούν με ενθουσιασμό την ποικιλία των ρούχων και αξεσουάρ που παρουσιάζει η Τούνη, η οποία συνεχώς εμπνέει με τις επιλογές της. Το βίντεο δίνει επίσης τη δυνατότητα στους ακολούθους της να συμμετάσχουν στη δράση, είτε μέσω της προώθησης του μηνύματος είτε μέσα από την ενθάρρυνση της καλοσύνης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button