ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σε σοκ ο Λάκης Λαζόπουλος: «Σκούπιζα τα αίματα…»

Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και το αλκοόλ

Χορηγούμενο

Σε σοκ ο Λάκης Λαζόπουλος: «Σκούπιζα τα αίματα…»! Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και το αλκοόλ

Σε σοκ ο Λάκης Λαζόπουλος: «Σκούπιζα τα αίματα…»… Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή της καλής του φίλης και συναδέλφου, Μαρίας Σολωμού, που προβάλλεται κάθε εβδομάδα στο YouTube. Η συζήτηση τους ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, καλύπτοντας ποικίλα θέματα, όμως μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της συνέντευξης ήταν όταν ο αγαπημένος δημιουργός μίλησε από καρδιάς για την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογήθηκε πως πέρασε δύσκολες στιγμές, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση μόνος του, από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν και δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες, ο δημιουργός μίλησε με ειλικρίνεια για το πόσο τον δοκίμασε αυτή η εμπειρία… Αναδεικνύοντας το ψυχικό σθένος και την αποφασιστικότητα που χρειάστηκε για να ξεπεράσει την περιπέτειά του.

Χορηγούμενο

Σοκάρει ο Λάκης Λαζόπουλος: «Στα τελευταία πέντε λεπτά που πέθαινε…»

Η συζήτηση αυτή, γεμάτη συναισθήματα και προσωπικές αποκαλύψεις, αποτέλεσε μια στιγμή αληθινής σύνδεσης μεταξύ των δύο φίλων, αλλά και μια αφορμή για το κοινό να δει μια άλλη πλευρά του Λάκη Λαζόπουλου, πιο ευάλωτη και ανθρώπινη. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητά του κέρδισαν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, κάνοντας τη συνέντευξη ιδιαίτερα αξιόλογη… «Μ’ αρέσει που ο Θεός μού κάνει δώρο ωραίες σκηνές στη ζωή μου. Ναι, εμπνέομαι αλλά δουλεύω κιόλας σε αυτές. Πες μου δηλαδή εσύ τώρα το αστείο αυτό: Να πάω να χτυπήσω το κεφάλι μου, στα καλά καθούμενα, στο ίσιωμα. Μέσα μου τότε είπα ένα πράγμα… «Φαίνεται ότι μια ζωή δεν έπινα, μόνο και μόνο για αυτή τη σκηνή, για αυτή τη βραδιά». Δεν πίνω ποτέ, δεν θα πιω σταγόνα από πουθενά ποτέ. Δεν μ’ άρεσε ποτέ το αλκοόλ και δεν έχω πιει σταγόνα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, όλα όσα αποκάλυψε ο Λάκης Λαζόπουλος

Χορηγούμενο

Χαμός με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Να πάτε στο διάολο…»

«Διότι αν είχα πιει, θα είχα χάσεις τις αισθήσεις μου ή θα είχα πανικοβληθεί από το αίμα. Ενώ πήρα μόνος μου το τηλέφωνο, κανόνισα πως θα συναντηθώ με το ασθενοφόρο στο δρόμο, για να μην έρθουν από το Υγεία στην Κηφισίας αλλά να έρθουν από τον άλλο δρόμο, πήρα το αυτοκίνητο, μπήκα μέσα μέσα και σκούπιζα τα αίματα στην κυριολεξία σαν να έπεφτε χαλάζι στο παρμπρίζ. Δηλαδή δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αίμα είχα».

«Δεν πανικοβλήθηκα και είναι φοβερό ότι… μετατρέπομαι σε ρόλο. Δηλαδή σκεφτόμουν ότι αυτό είναι γύρισμα, «έχω γύρισμα τώρα και πρέπει να πάω και συνέβη αυτό, τρέχει το αίμα που είναι ψεύτικο». Καμία επικοινωνία δηλαδή ότι αυτό συμβαίνει σε μένα, πραγματικά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Λάκης Λαζόπουλος σε αυτή τη νέα διαδικτυακή του συνέντευξη.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button