ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη παπάς στη Θεσσαλονίκη: Χαμός με την πρεσβυτέρα

Το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, οι απειλές και ο κιμάς

Χορηγούμενο

Συνελήφθη παπάς στη Θεσσαλονίκη: Χαμός με την πρεσβυτέρα – Το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, οι απειλές και ο κιμάς

Συνελήφθη παπάς στη Θεσσαλονίκη: Χαμός με την πρεσβυτέρα… Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθη ένας 60χρονος ιερέας μετά από καταγγελία της 48χρονης συζύγου του, γνωστής και ως πρεσβυτέρας. Το επεισόδιο συνέβη ύστερα από έντονο καβγά στο σπίτι τους, με αφορμή το γεγονός ότι η γυναίκα μαγείρευε αργά το βράδυ, προκαλώντας θόρυβο. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιερέας, σε έντονη κατάσταση θυμού, πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι και κινήθηκε απειλητικά προς τη σύζυγό του, απαιτώντας να σταματήσει να μαγειρεύει.

Η πρεσβυτέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι εντάσεις με τον σύζυγό της έχουν ενταθεί τα τελευταία δύο χρόνια, αφότου ξεκίνησε να εργάζεται, και ότι βιώνει καθημερινά ψυχολογική βία από τον ιερέα, ο οποίος της μιλάει απαξιωτικά και την εξυβρίζει. Το περυσινό καλοκαίρι, μάλιστα, είχε απευθυνθεί ξανά στην αστυνομία μετά από έναν ακόμη καβγά, κατά τον οποίο ο σύζυγός της φέρεται να την απείλησε με σφαγή και κρέμασμα.

Χορηγούμενο

Σάλος: Παπάς «σκνίπα» στο μεθύσι πήρε σβάρνα 5 αυτοκίνητα στην Αργυρούπολη

Παρά τη σοβαρότητα των καταγγελιών, η 48χρονη δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της. Αντ’ αυτού, ζήτησε μόνο την απομάκρυνσή του από την κοινή τους κατοικία και την έκδοση περιοριστικού όρου, ώστε να μην την πλησιάζει, εξαιτίας των συνεχιζόμενων εντάσεων που βιώνουν καθημερινά.

Χαμός σε παραλία με παπά: «Ανάξιος Θέλεις ξύρισμα Ντροπή σου»

Χορηγούμενο

Ο ιερέας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου θα εξεταστεί η υπόθεση. Το περιστατικό αναδεικνύει τα σοβαρά ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας που εξακολουθούν να υφίστανται, ακόμα και σε φαινομενικά παραδοσιακές οικογένειες, όπως αυτή ενός ιερέα, και την ανάγκη για ουσιαστική παρέμβαση των αρχών.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button