ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σοκ: Πέθανε στον ύπνο του διάσημος ηθοποιός

Οι τελευταίες του ώρες και η σωτήρια επέμβαση που δεν πρόλαβε να κάνει

Χορηγούμενο

Σοκ: Πέθανε στον ύπνο του διάσημος ηθοποιός! Οι τελευταίες του ώρες και η σωτήρια επέμβαση που δεν πρόλαβε να κάνει …

Σοκ: Πέθανε στον ύπνο του διάσημος ηθοποιός… Ο Τζέιμς Ντάρεν, ο γνωστός ηθοποιός, τραγουδιστής και σκηνοθέτης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική καλλιτεχνική κληρονομιά. Ο Ντάρεν, ο οποίος είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως το sex symbol στο “Gidget”, άφησε το στίγμα του τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση.

Ο James Darren

Γεννημένος ως Τζέιμς Ερκολάνι στη Φιλαδέλφεια το 1936, ο Ντάρεν είχε μια συναρπαστική καριέρα. Οι γονείς του ήταν Ιταλοί μετανάστες και, παρόλο που εγκατέλειψε το σχολείο σε νεαρή ηλικία, ανακάλυψε την κλίση του για την υποκριτική και την τέχνη. Η υποκριτική του καριέρα ξεκίνησε όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την Columbia Pictures και πρωταγωνίστησε στην ταινία “Rumble on the Docks” το 1956. Από τότε, η καριέρα του εκτοξεύθηκε, καθώς εμφανίστηκε σε ταινίες όπως “The Guns of Navarone” και “The Gene Krupa Story”, ενώ η μουσική του καριέρα απογειώθηκε με την επιτυχία του τραγουδιού “Goodbye Cruel World” το 1961.

Χορηγούμενο
Ο James Darren

Ο ρόλος του ως Moondoggie στο “Gidget” του 1959 ήταν καθοριστικός για τη φήμη του. Η ταινία, που αποτύπωσε την κουλτούρα του σερφ της Καλιφόρνια, έκανε τον Ντάρεν αναγνωρίσιμο και τον καθόρισε ως είδωλο εφήβων. Επανέλαβε τον ρόλο σε δύο συνέχειες της ταινίας, ενώ η επιτυχία του στη μουσική σκηνή επιβεβαίωσε την πολυδιάστατη καλλιτεχνική του ταυτότητα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως παρουσίασε το θάνατο του διάσημου ηθοποιού το ABC 7 Chicago

Στην τηλεόραση, ο Ντάρεν πρωταγωνίστησε στη σειρά “T.J. Hooker”, ενώ οι εμφανίσεις του στο “Charlie’s Angels”, “Police Story” και άλλες δημοφιλείς σειρές αποδεικνύουν τη συνεχιζόμενη δημοτικότητά του. Επίσης, η σκηνοθετική του δουλειά περιλάμβανε επεισόδια σε σειρές όπως “Melrose Place” και “Beverly Hills”.

Χορηγούμενο

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Η είδηση του θανάτου του ήρθε μετά από την ανακοίνωση του γιου του, Jim Moret, ότι ο Τζέιμς Ντάρεν απεβίωσε στο Cedars-Sinai Medical Center του Λος Άντζελες, όπου είχε πάει για αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας αλλά κρίθηκε πολύ αδύναμος για την επέμβαση. Η απώλεια του Τζέιμς Ντάρεν, με την αναγνώριση και την εκτίμηση που κέρδισε στη διάρκεια της καριέρας του, αφήνει ένα μεγάλο κενό στον κόσμο της τέχνης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button