ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Άντζελα Γκερέκου χορεύει Τόλη Βοσκόπουλο και σείεται η Γη

Διέρρευσαν συγκλονιστικά πλάνα από το γάμο του Ανδρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου

Χορηγούμενο

Η Άντζελα Γκερέκου χορεύει Τόλη Βοσκόπουλο και σείεται η Γη! Διέρρευσαν συγκλονιστικά πλάνα από το γάμο του Ανδρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου…

Η Άντζελα Γκερέκου χορεύει Τόλη Βοσκόπουλο και σείεται η Γη… Η Άντζελα Γκερέκου κέντρισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο. Μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, η διάσημη ηθοποιός ταξίδεψε για να συμμετάσχει σε αυτή τη σημαντική στιγμή για τον νιόπαντρο, με τον οποίο συνεργάζεται στη δημοφιλή σειρά “Γη της Ελιάς”.

Η Άντζελα Γκερέκου δεν περιορίστηκε μόνο στη συμμετοχή της στην τελετή και στη γαμήλια δεξίωση, αλλά έκανε και μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο χορό. Στη γαμήλια γιορτή, η Γκερέκου ερμήνευσε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζεϊμπέκικα του ελληνικού κινηματογράφου, το οποίο είχε παρουσιάσει ο αείμνηστος Τόλης Βοσκόπουλος. Το ζεϊμπέκικο συνοδευόταν από το κλασικό τραγούδι “Το φεγγάρι πάνωθέ μου”, που άφησε όλους τους παρευρισκόμενους εντυπωσιασμένους.

Χορηγούμενο

Η Μαρία Βοσκοπούλου μοιράστηκε τη στιγμή αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση. Οι αναρτήσεις της αποτυπώνουν τη μαγεία της στιγμής, καθώς η Άντζελα Γκερέκου, φορώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση, χόρεψε με πάθος και χάρη, κλέβοντας την παράσταση και προσθέτοντας μια μοναδική αίσθηση στην εορταστική ατμόσφαιρα του γάμου.

Δείτε παρακάτω τις συγκλονιστικές εικόνες και τα βίντεο που δημοσίευσε η Μαρία Βοσκοπούλου

https://www.instagram.com/p/C_bUUIau0uI/?hl=el

Η εκδήλωση ήταν γεμάτη χαρά και συναισθηματική φόρτιση, με την παρουσία της Άντζελας Γκερέκου να αποτελεί ένα από τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος της βραδιάς. Η καλλιτεχνική της συνεισφορά στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου ενίσχυσε την ήδη μαγευτική ατμόσφαιρα της γιορτής και υπενθύμισε σε όλους γιατί η ηθοποιός παραμένει μία από τις πιο αγαπητές και αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.

Χορηγούμενο

Η αγάπη και η φιλία που έδειξε η Άντζελα Γκερέκου στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου είναι ενδεικτική των στενών σχέσεων που διατηρεί με τους συνεργάτες και φίλους της στον καλλιτεχνικό χώρο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button